2777
2789
عنوان

کدبانوها در مورد کدو حلوایی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 49 پست
انشا یا نامه‌ی اداری که ننوشتم داریم محاوره‌ای صحبت میکنیم نیازی هست که طبق دستور زبان فارسی اینجا ص ...

عزیزم چرا ناراحت میشی؟ مگه چی گفتم؟

اتفاقا گفتم تو زبان محاوره هم این کلمه در اینجا معنی نداره

هرجا از این مدل اشتباهات ببینم تذکر میدم ولی نمیدونم چرا همه ناراحت میشن

این قبیل مسائل انقدر برام مهمه که توی امضام به بخشیش اشاره کردم

من با شما دشمنی ندارم صرفا یه تذکر دوستانه بود، این همه جبهه گرفتن برای چیه!!!!!!!!

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

عیبی ندارد خوب تفتش بدید بعد بریزید توی قابلمه

آره دیگه کار از کار گذشته س

چون دفعه ی اول بود خواستیم کوچیک بگیریم 

تیکه های سبزش هم خیلی کمه

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چرا ناراحت میشی؟ مگه چی گفتم؟اتفاقا گفتم تو زبان محاوره هم این کلمه در اینجا معنی ندارههرجا از ...

من خودم رو غلط املایی حساسم ولی رو جمله بندی نه. برام مهم نیس. صحبت معمولیه که باهمدیگه داریم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

تيكه كن پوستشو بكن بدون آب بذار توي قابلمه تفلون روش يذره شكر و دارچين بريز درشو بذار با آب خودش كاراملي ميشه 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
عزیزم چرا ناراحت میشی؟ مگه چی گفتم؟اتفاقا گفتم تو زبان محاوره هم این کلمه در اینجا معنی ندارههرجا از ...

شوهر منم خیلی حساسه😅

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

کیکشم درست کن عالیع

بچه ها بهم میگن مربا هم درست کن

عیب نداره نوش جون

سلامت باشید

تيكه كن پوستشو بكن بدون آب بذار توي قابلمه تفلون روش يذره شكر و دارچين بريز درشو بذار با آب خودش كار ...

ممنون عزیز

تيكه كن پوستشو بكن بدون آب بذار توي قابلمه تفلون روش يذره شكر و دارچين بريز درشو بذار با آب خودش كار ...

سپاس خاتون🥰

من خودم رو غلط املایی حساسم ولی رو جمله بندی نه. برام مهم نیس. صحبت معمولیه که باهمدیگه داریم

در هر صورت اگر ناراحت شدید عذر میخوام

نیت بدی نداشتم

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

يادم رفت بگم يه كوچولو كره هم بنداز كف قابلمه ولي آب نريز خراب ميشه بذار با آب خودش كاراملي بشه 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜