2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 13920 بازدید | 358 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم سعی کن خودتو بهش نزدیک کنی باهاش حرف بزنی و درباره یه سری مشکلاتت ک در حد سنش هست ازش نظر بخوای و نظرش برات مهم باشه 

سعی کن مثلا روزی نیم ساعت با هم برید پیاده روی برید کافه اصلا تو ماشین آهنگایی ک باب میلش هست و بزاری و باهاش بخونی

براشچن وقت یکبار گل بخر یا یه هدیه کوچیک مثل انگشتری لوازم آرایشی چیزی

با هم برید باشگاه یا کلاس رقص

دوستاشو دعوت کن خونه تون و بهترین پذیرایی و انجام بده و خودتو همسن دوستاش کن وقتی ببینه شما پایه ای میاد سمتت

بغلش کن و بهش بگو دوستش داری 

کتکش می زدمبهش اهمیت نمی دادمتحقیرش می کردم

رفیق باش باهاش. باهم برید سینما و خرید و ... باهاش راحت باش فک کن خودت ۱۵ سالته از زبون یه دختر ۱۵ ساله باهاش حرف بزن . نصیحت و سرزنش و ... ممنوع

یعنی دختر منم اینارو از روانپزشک گرفته ؟ ۱۵ سالشه

فکر نکنم روانپزشک به ی دختر تو سن دختر تون دارو بدون اطلاع پدرمادر بده

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
منم همیشه همه چیز از مادرم قایم میکردمخب چرا اعتمادشو به خودتت جلب نکردی؟

قبول دارم خراب کردم

ولی الآنم نمی ذاره بهش نزدیک بشم میگه دیگه دیره وقتایی که نیازت داشتم نبودی

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

الهی بمیرم براش(:

چیکار میکنید با بچه هاتون شما مادرا 

بچه ۱۵ ساله الان باید توی ی دنیای دیگه باشه..

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: