2777
2789
دقیقا منم میگم کاش شوهرم خسیس بود جمع کن بود دیوونه شدم از ولخرجیش از بی حساب کتاب بودنش پنج میلیون ...

تومنی یا من توام بخدا خیلی بد هست آدم شوهرش ولخرج باشه خسیس باشه جمع میشه سرمایه میشه برای آینده زندگی 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منم میگم کاش شوهرم خسیس بود جمع کن بود دیوونه شدم از ولخرجیش از بی حساب کتاب بودنش پنج میلیون ...

باز خوبه یچی بت میداد و بخشیشو تو میتونستی نگه داری شوار من عین کل پولو تا سفر نره و ولخرجی صفرش نکنه نمبشینه گه گاهی قهر میکنم طلا بخره 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من نمی خوام پز بدم ولی رژیم دارم شوهرم بیرون هی می گه یه چیز بخور نمیشه که اومدیم بیرون دهن خشک برگر ...

مثلا از ساعت سه بعد از ظهر تا نه شب مشغول خرید مبل بودیم گفتم یه ابمیوه کیک بگیر داشتیم برمیگشتیم تا خونه هم یه ساعت راه بود ، گفت خب داریم میریم خونه صبر کن برسیم گفتم طاقت ندارم ، رفت گرفت بعد اومد گفت از این به بعد لقمه بیار نمیشه که ، 

یا خیلی وقته یه مدل جوراب میخواستم گفته بوذم بخریم تا تو مترو دیدم گفتم عه اون جورابه وسط جمع گفت هر چی دیدی باید بخری؟؟ سی تومن بود

نه خوبه وضعش میگه مگه تو هربار بیرون میری باید چیزی بخری حالا مثلا یه جثراب سی تومنی خریدم یا بار قب ...

گلم اینا ک میگی شوخیه دیگه؟؟

یه جفت جوراب و یه لباس ۱۸۰ تومنی؟؟

حتما برا خریدنش عذاب وجدانم داشتی؟؟

گلم خودت عادتش دادی 

و اینکه بدا من ثابت شده مردی ک نخادت خرجت نمیکنه ؛ حالا چجوری میخادت؟؟

فقط خرج بتراش 

فقط بگو اینو بخر اونو بخر 

فقط هزینه دارو و دکتر بگیر ازش 

ب خدا اینحوری عزیزتری و خرجم واست میکنه

این تجربه بیست سال زندگیه ک در اختیارت گذشتم

برای مرد هیچوووووووقت فداکاری نکن تاکید میکنم هیچوووقت 

قناعت ممنوع 

خب این چه زندگی مشترکیه؟ واقعا خیلی چندش آوره مرد خسیس

تقصیر خودش نیست خسیس زاده است

عادت کرده مثل من که به دست و دلبازی عادت کردم

ننه ش خسیس

باباش خسیس

به نظرم اون خیلی بهتره ما خانوادگی دست و دل بازیم همه ازمون سو استفاده میکنن

ولی اونا خسیسن هرچی دارن برا خودشونه 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

تقصیر خودش نیست خسیس زاده استعادت کرده مثل من که به دست و دلبازی عادت کردمننه ش خسیسباباش خسیسبه نظر ...

دقیقا خساست یه ویژگی ارثیه از نظر من 

خیلی عذاب میکشم …

باز خوبه یچی بت میداد و بخشیشو تو میتونستی نگه داری شوار من عین کل پولو تا سفر نره و ولخرجی صفرش نکن ...

یعنی تو پول بخوای بهت نمیده؟ من به بهانه های مختلف میگرفتم پس انداز میکردم چیزی ام میخریدم دو برابر میگفتم قیمتش رو 

نه ولخرج خوبه نه خسیس.‌

انسان متعادل خوبه.  کم پیدا میشه

سلام‌ منو برسون اگر پیدا کردی آدم متعادل

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
مثلا از ساعت سه بعد از ظهر تا نه شب مشغول خرید مبل بودیم گفتم یه ابمیوه کیک بگیر داشتیم برمیگشتیم تا ...

خب عزیز من ندیدی زنهای که حقشونو می گیرن، تو هم بگو اره هر چی دلم بخواد باید بگیری البته دعوا نه ولی یه کم جدی، فکر کرده تو فقط کلفت بی جیره مواجبی🫤 اینقدر هم دیگه نباید کوتاه بیای

یعنی تو پول بخوای بهت نمیده؟ من به بهانه های مختلف میگرفتم پس انداز میکردم چیزی ام میخریدم دو برابر ...

چرا میده ولی خودمم از اون بدترم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خب پس غرت واسه چیه😆 ولی من برعکس ش‌هرم شدیدا اهل پس اندازم

منم گهگاهی طلا خریدم ولی خب نمیتونم با مترو اینا برم یا غذا بزارم و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40