2777
2789
عنوان

آش اوماج شایدم اُماج😁😍🥰😋

154 بازدید | 15 پست

سلام ب همگی🥰🥰

چون خودم این آش و دوست دارم گفتم واستون دستورش بزارم🥰🥰

مواد لازم

سبزی (شوید، تره)

عدس

پیاز سرخ کرده

ادویه (نمک، آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و فلفل سفید)

تخم مرغ

سیب زمینی

اوماج

طرز تهیه اوماج

یک پیمانه آرد را با نمک ترکیب کرده در ظرف گود بریزید و آب سرد و کم‏ کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست تان نچسبه.

بعد خمیر را با رنده درشت رنده کنید و اوماج‏ هایی را که به این روش تهیه می‏ شود با فاصله رنده کنید یا با دست به دایره های اندازه عدس دربیاورید.

سینی را به‏ مدت ۲۰ دقیقه داخل فر یا در مقابل آفتاب قرار بدید تا نیمه خشک بشه.

طرز تهیه مواد آش

دو عدد پیاز نگینی خرد شده را تفت میدیم و خوب سرخ میکنیم بعد ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و عدس رو با دو پیمانه آب اضافه میکنیم تا بپزه، اواخر پخت عدس، سیب‌زمینی مکعبی خردشده و شوید و کمی از پیازچه خشک رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه.

بعد از پخت مواد یک لیوان آب سرد به آش اضافه میکنیم تا از جوش بیفتد و بعد دانه های اوماج رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا بهم نچسبه، اجازه میدیم‌ بپزه.

در‌ یک تابه روغن اضافه میکنیم و سپس پیازچه های‌ خشک را میریزیم کمی تفت میدیم و بعد ۴ عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم‌ تا کاملاً سفت بشه، بعد از پخت کامل آن را به آش اضافه میکنیم و هم میزنیم و ۱۰ دقیقه دیگه اجازه پخت به آش میدیم و ادویه ها رو تنظیم میکنیم.

میتونید برای این آش نعنا داغ هم درست کنید و در آخر برای تزئین استفاده کنید.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نوش جان

من تا حالا نخوردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نوش جانمن تا حالا نخوردم

مرسی فداتشم خوشمزه است امتحان کن معمولا‌ هم‌ تند درستش میکنند، تو ترکیب پیازچه‌ خشک هم‌ داره ک من جا انداختم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوردم ولی زیاد دوست نداشتم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خوردم ولی زیاد دوست نداشتم

🥰😍

یادش بخیر مادربزرگم برام درست میکرد

عزیزم🥺🥺🥹🥹 مادربزرگتون زنده هستند؟

@بهار2124    

دستور آش و اینجا گذاشتم😍

@بهار2124 دستور آش و اینجا گذاشتم😍

وای مرسی قشنگم که گذاشتی😍😍😍😍

عالیههههه😍😍😍😍😍😍😍😍

نوش جون خودت و‌همسرت🌷🌷😘😘♥️♥️😍😍😍😍

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نه متاسفانه🥲

آخی، خدابیامرزشون، روحشون قرین رحمت و آرامش🌺🌺

نوش جونت ترنج جان✨

ممنونم‌ مهربون😍

وای مرسی قشنگم که گذاشتی😍😍😍😍عالیههههه😍😍😍😍😍😍😍😍نوش جون خودت و‌همسرت🌷🌷😘😘♥️♥️😍😍😍😍

مرسی فداتشم‌ مهربونم🥰😍😍فدات🥰