2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اونقدر اخم کرده بود انگار ارث باباش خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 41 پست
به شوهرت بگو اینجوری بر خورد می‌کنن هر سری هم میخوای بری با شوهرت برو .شوهرتون راضی کن جداشید ازشون ...

من کلا آخر هفته باشوهرم میرم ، حتی اگر طلاق هم بگیریم از اینجا نمیریم شوهرم اینو بهم گفت 

من و شما چقدر مثل همیم ، همش توی خونه تنهام دلم میگیره ولی نمیرم پیششون اینا هم بدشون اومده پنج روزه ...

منم همینطور انقدر محبت کردن خانواده من اخرش به مادرم هزار توهین و بی ادبی کرد طلیکار هم هست میگه من ازشون خوشم نمیاد

ولی حق ندارم به خانواده خودش بگم بالای چشمت ابرو

انقدر دلم گرفته

هیچ کاری هم نمیتونم بکنم

خدای منم بزرگه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ول کن ب شوهرت نگو دیگه ام نرو اگه ی وقت شوهرت گله کرد بگو رفتم باهام ی کلمه حرف نزدن من نزدیکشونم اص ...

نه به شوهرم نمیگم چون عصبیه و به خانوادش میگه یکساله با سیاست پیش میرم و شوهرم اخلاقش خیلی خوب شده بامن ولی درکل سر خانوادش شوخی نداره ، مادرشوهر من همش در حال نماز و دعاست همیشه میگه که من دلم پاکه خواب پیامبرا رو میبینم ایمانم قویه آدم ساده ای هستم همش از خودش تعریف می‌کنه ولی اخلاقش صفره خیلی دل میشکنه  

من تو یه خونه دارم باهاشون زندگی میکنم ببین اگه بره آشپزخونه کاری انجام بده من نرم چنان میره تو قیاف ...

خدا بهت صبر بده ، من یکسال اول ناهار و شام باهاشون بودم همه کارا هم با من بود ، عذابی کشیدم هر روز گریه میکردم از دست خودش و پدر شوهرم بعد یکسال به زور با دعوا غذامون جدا کردیم 

بنظرم. هر دوسه روز یبار برو. نیم ساعت بشین و. بهونه کارو.. کن و زود برگرد چون همسرت میگه برو. شما هم ...

من چون شوهرم اخلاقش باهام خوب شده به دل اون میرم ، چند روز پیش خواستم برم بالا بهشون سر بزنم مادرشوهرم توی حیاط دیدم بهش با خوشرویی سلام و احوالپرسی کردم خیلی سرد جواب داد اصلا جا خوردم دیگه گفتم ولش کن نمیرم سر بزنم 

خوب تو که شرایطش نداری بری از اونجا و اگه فک میکنی بخاطر اینه که بهشون سر نزدی ناراحتن... مگه چی میش ...

بخدا چند روز پیش بخاطر شوهرم خواستم برم بهش سر بزنم توی حیاط دیدمش سلام و احوالپرسی کردم دیدم خیلی سرد جواب داد و تو قیافه بود گفتم بیخیال برم بالا محل نده بدتر اعصابم بهم میریزه دیگه نرفتم 

منم همینطور انقدر محبت کردن خانواده من اخرش به مادرم هزار توهین و بی ادبی کرد طلیکار هم هست میگه من ...

انشالله خدا کمکت کنه واقعا شرایط سختیه درکت میکنم میدونم چی میگی من که سپردم به خدا اونی که ضرر می‌کنه خودشونن بارها دیدن ولی دست بردار نیستند 

نه به شوهرم نمیگم چون عصبیه و به خانوادش میگه یکساله با سیاست پیش میرم و شوهرم اخلاقش خیلی خوب شده ب ...

هرکارمیکنی هیچوقت جلوشوهرت نگو چون بیشترحساس میشن دیگه هی دعوا وبحث باشوهرت همون نری بهتره بخاطر شوهرت خواستی ی وقت خواهرشوهرت هست برو چون میگی شوهرم میگه سربزن حالا شوهرمن اصلا نمیگه برو من خودم نمیرم چطوربشه کاری داشته باشم سرمیزنم برمیگردم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خدا بهت صبر بده ، من یکسال اول ناهار و شام باهاشون بودم همه کارا هم با من بود ، عذابی کشیدم هر روز گ ...

ما همه چیمون مشترکه ۵ ساله همه کارا با خودمه ولی حالا باردارم و استراحت مطلق اومدم خونه بابام ولی قبلش همه چی با خودم بود از آشپزی گرفته تا تمیزکاری و اگه هم یه وقت یه کاری انجام نمیدادی میرفت تو قیافه و بغ میکرد

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
انشالله خدا کمکت کنه واقعا شرایط سختیه درکت میکنم میدونم چی میگی من که سپردم به خدا اونی که ضرر می‌ک ...

منم سپردم به خدا

ازدواج یک راه بی بازگشت هست تو ایران 

از نظر من

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊