2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 247 پست
اینارو هم به وکیل گفتی؟ والا اگ شرایط بدنیت، رو به هر قاضی بگی قطعا گوش مادرشوهر و شوهر زبون نفهمت ر ...

نه اینا رو نگفتم عزیزم با چند تا وکیل صحبت میکنم میگم حالا بهشون بلکه یا خونه جدا یا طلاق دقیقا فکر میکنم به قاضی بگم شرایطمو حق به من میده همش تا الان نخواستم به اینجا ها بکشه ولی انگار نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از فامیلامون دعوایی بود دادگاه گفته بود مسکن حق زنه 

مادرت جدا زندگی کنه

اون مادرشوهرش باهاشون زندگی میکرد

دیگ ببین با وکیل حرف بزن بلک بتونه شوهرتو راضی کنه خونه ی جدا بگیره

یکی از فامیلامون دعوایی بود دادگاه گفته بود مسکن حق زنه مادرت جدا زندگی کنهاون مادرشوهرش باهاشون زند ...

اره صحبت میکنم بخدا مشاور بردمش بهش میگه آقای محترم مادر شما باعث زندگی شما شده کار به طلاق می‌کشه هی پافشاری می‌کنه مادرم پیره من برم دق می‌کنه و فلان و تنها میمونه 

اگ خاهرشوهرت هم گفت شما باید از مادر فقط نگهداری کنین بگو چشم ، به شرطی که فقط یکنفر مادرت باشه نه شماها همه قوم عجوج مجوج، اینم بهش بگو شما ها فکر کنم بچه این مادر نیستید و سر راههی هستید چون هرچقدرم راهتون دور باشه چاره اش یه اسنپه

اگ خاهرشوهرت هم گفت شما باید از مادر فقط نگهداری کنین بگو چشم ، به شرطی که فقط یکنفر مادرت باشه نه ش ...

زبونتو به من قرض بده یه مدت 🤣👌 آخ چه حالی میده اینجوری حالشونو بگیرم بدبختی وحشی هم هستن یبار خواستن منو بزنن رفتم چاقو آوردم گفتم دستت به من بخوره تیکه تیکتون کردما

حوصله خوندن نداشتم همون اولش خوندم کافی عزت نفس داشته باش تک تک شون بنشون سر جاشون مگه برا بردگی رفتید خونه باباهاتون نون خشک به آب بزنید بخورید شرف داره به اینطور ازدواج کردن