2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 247 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نزار بفهمه جلوگیری میکنی وگرنه بزرو باردارت میکنع تا دیگه نتونی کاری کنی واسه بچه بعدم بگن بچه رو بز ...

اره نمیزارم بفهمه دقیقا بچه بیاد مادرش خودشو صاحب بچه می‌دونه و زنگ بچه خودمم نمیزارن ببینن

دقیقاااا بعدم کارکنه اوناهم کمکش کننن نه فقط این بنده خدا دیسک داره ام اس داره ۲۷سالشه سنی نداره

ام اس که گرفتم از همه بهتره بخدا بعضی اوقات بی حس میشم نمیتونم بلند بشم از جام به زور دو تا کار خونه خودم میکنم

این دفعه میگم جایی رفتم یا فروشندگی میگم مجردم شناسنامه نمی‌خوان که می‌خوان ؟

نگو مجرد هستی بگو متاهلم و حتما باید برم یجا سرکار قبلا فلان جا میرفتم سرکار اقا هه یا خانومه رفت از اونجا مغازشو جا به جا کرد محلش به من دور بود واسه همین میخام یجا دیگه کار کنم اینو بگو قبولت میکنن بعدم‌باید پرو باشی انقدر بگی تا قبول کنن

یکاری کن جلوی شوهرت بگو چشم .میرم کمک مامانتون فقط لباس کثیف دارم بشورم بعدش چشم ...دیر برو خونش بگو وایی کار داشتم کارامو انجام دادم

وقتایی ک شوهرت تو خونه ی مادرشه کمک کن ولی همه کارارو ن یع مقداری رو انجام بده ..مثلا ظرفا رو تنها نشورکف مالی کن بزار بگوحالا یکی اب کشی کنه 

اگ گفتن کاری نداره و فلان بگو خب پس از نظر شما کاری نداره نوبتی دوباره نویت فلانیه

و اینک ب شوهرت بگو کلفت خونه ی مامانت پدرته ن من

وظیفه ی فرزندانه ک مواظب مادرشون باشه منو ک بزرگ نکرده هیچ حقی ب همدیگ نداریم

نگو مجرد هستی بگو متاهلم و حتما باید برم یجا سرکار قبلا فلان جا میرفتم سرکار اقا هه یا خانومه رفت از ...

چشم عزیزم فردا میوفتم دنبال کار نمیشه اینجوری هم پول جمع میکنم هم دورم از اینا

یکاری کن جلوی شوهرت بگو چشم .میرم کمک مامانتون فقط لباس کثیف دارم بشورم بعدش چشم ...دیر برو خونش بگو ...

چشم عزیزم بخدا دختراش تیکه میندازن اره فردا مادرمون از دست و پا بیوفته تو باید جمع کنی دیگه تو یه حیاطیم که باید جمع کنه ما که دوربین سر زندگیمونیم نمی‌تونیم بیایم و بریم همش

چشم عزیزم فردا میوفتم دنبال کار نمیشه اینجوری هم پول جمع میکنم هم دورم از اینا

افرین من بهت افتخار میکنم مشکلی هم پیش اومد بگو بهت کمک میکنم با اینکه پول ندارم اگه پول خاستی بگو واست جور میکنم تا از شرشون راحت شی

بخاطر چی ام اس گرفتی ؟

از فشار و استرس و اعصابی فکر میکنم مجردی خیلی زندگی سختی داشتم بگم برات گریه آن میگیره گفتم ازدواج کنم رنگ خوشی رو ببینم بدتر شد هر روز مادرش جنگ و دعوا بحث منم گریه میکردم و میریختم تو خودم به شوهرم میگفتم اونم انگار نه انگار چی بگم بهشون جلو مادرم وایستم و خلاصه ماست مالی یه مدت بعد سمت راست بدنم سر میشد شبا موقع خواب پاهام بی حس میشد رفتم دکتر فکر کردن از دیسکها دیگه ام از ای از سرم گرفتن دیدم ای داد بی داد اونی که نباید بشه شد

ام اس که گرفتم از همه بهتره بخدا بعضی اوقات بی حس میشم نمیتونم بلند بشم از جام به زور دو تا کار خونه ...

اینارو هم به وکیل گفتی؟ والا اگ شرایط بدنیت، رو به هر قاضی بگی قطعا گوش مادرشوهر و شوهر زبون نفهمت رو هم می پیچدنه

چشم عزیزم بخدا دختراش تیکه میندازن اره فردا مادرمون از دست و پا بیوفته تو باید جمع کنی دیگه تو یه حی ...

بگو خدا نکنه این حرفا چیه میزنین هرکی مشکلات و گرفتاریای خودشو داره دیگ نوبتی میکنیم تا روی کسی فشار نیاد