2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 247 پست
حق گفتی👌 در حد خونه اجاره کردن پس انداز مخفی دارما ولی خونه بگیرم شغل ندارم چیکار کنم

منم تازگی میرم یجا سرکار خیلی حقوقش کمه لحیم کاری و ... برقی و ایناست ۵۰۰تا بزنم پنجاه تومن میشه از صبح تا ظهر ولی همینشم بهتر از وقت گذرونیه برا کار کردن واسه مادرشوهر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم متاسفانه تا بوده همین بوده ک عروسا کارکنن.من زندایی کوچیکم ۳۹سالشه،بخدا همیشه توجمعا کارمیکنه غذا میپزه اصلا دورازجونش انگار کلفته.مادربزرگمم پیره ۸۰سالشه اون عروسو پسرشوازهمه بیشتر دوس داره پولاشم همون زندایی و داییم‌میخورن.بخدا زنداییم اونقد کاریه ک نگوهمه هم دوسش دارن.من خودم ۳ساله عروس مادرشوهرم اینا هستم ولب خب کم جمعیتم جاری برادرشوهرندارم.ی ساختمونیم وقتایی ک مارو شام دعوت میکنن خودم میرم ظرفهرو میذارم و اخر سرمیشورم وچای مییارم خواهرشوهرم ۴۰سالشه فقط میخوره میخابه اصلا دس ب سیاه سفید نمیزنه بخاطرهمون مادرشوهرم سبزی اینا داشته باشه خودم میرم کمکش اخه متقابله خب اونم بمن کمک میکنه.بنظرم با کارکردن هیچی نمیشه شماهم یخت نگیر

شاید اگر بتونی بری سرکار بیشتر تایم بیرون باشی دست از سرت بردارن، همون خیاطی رو برو دنبالش فعلا مثلا ...

دقیقا باید از این خراب شده یه تایم دور باشم بدبختی هر شغلی میرم یه چیزی میگن یا سابقه کاری یا متاهلی نمیشه یا یه چیزی درسم رو افتاده تو ذهنم ادامه بدم

شما که پس انداز دارید پس پشتوانه دارید اگر شوهرتون درست نشد اقدام کنید برای جدایی تا قبل اون تلاش کنید شوهرتون رو سربه راه کنید یه مهارتی مثل آرایشگری رو یاد بگیرید و به هیج وجه هم بچه دار نشید نذارید هم همسرتون بفهمه پس انداز دارید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
شما که پس انداز دارید پس پشتوانه دارید اگر شوهرتون درست نشد اقدام کنید برای جدایی تا قبل اون تلاش کن ...

بله دارم چشم عزیزم همین کار رو میکنم فعلا با قرص ضد بارداری جلوگیری کردم چون اون تو این قضیه هم نفهمه که جلو خودشو بگیره

بله دارم چشم عزیزم همین کار رو میکنم فعلا با قرص ضد بارداری جلوگیری کردم چون اون تو این قضیه هم نفهم ...

نزار بفهمه جلوگیری میکنی وگرنه بزرو باردارت میکنع تا دیگه نتونی کاری کنی واسه بچه 

بعدم بگن بچه رو بزرگ کن و هزارتا مشکل که بچه میره خونه مادرشوهرت و کار یادش میدن و...