2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3708 بازدید | 247 پست
نه چهارتا عروسیم پنج تا خواهر شوهر

خب کمم نیستین عروسا اگه باهم هماهنگ بودین میتونستین حالشونو اساسی بگیرین

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
عزیزم کار نکن فوقش شوهرت کتک میزنه میری پزشکی قانونی شکایت میکنی

این خانم اگ همین الانم شکایت کنه و درخواست طلاق بده قاضی بهش میگه مشکلت چیه اونم میکه باید خونه جدا بگیره وگرنه من نمیرم سر خونه زندگیم، آقا موظفه، خونه جدا بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم عزیزم تو همه چی دخالت میکنن هر روز دعوا داریم تو خونه گیر داده ننش بچه بیار من بزرگ کنم منم گفتم ...

با سیاست بکو مادر من تو نمیتونی کا ای خودتو بکنی من انحام میدم برات میخای حالا برام بچه بزرگ کنی 

بگو به موقه بچه هم میارم 

اسی ترک هستی ؟؟ترک زنجان ؟؟

این خانم اگ همین الانم شکایت کنه و درخواست طلاق بده قاضی بهش میگه مشکلت چیه اونم میکه باید خونه جدا ...

نه قاضی بهش حق نمیده من ابن مراحلو طی کردم قاضی میگه طبق قانون و شرع هرجا شوهر بره حتی بیابون زن موظفه بره و تا معتاد یا بیمار روانی نباسه سخته جدادبشه غیر اینکه مهریشو بزاره اجرا اونا بترسن بیان طلاق بدن

مقصرخودتی که ازاول رو دادی بهشون.مقصرخودتی رفتی جاشدی تواون حیاط وباننه ش زندگی میکنیمقصرخودتی مگه ز ...

اره دقیقا فکر میکنم طلاق بدن کی میاد با اینا بسازه هیچ کس به خدا از اول تقصیر خودمه قبول دارم از الان دیگه سفت و سخت وایمیستم خواستن که هیچ نخواستن طلاق والا بخدا چقدر ظلم رو به جون بخره آدم باز چشمشون نبینه

درسته من سنتی ازدواج کردم به خاطر مذهبی بددنشون یبار رفتیم بیرون منم سرم نمیشه زود عقد کردیم

وقتی اینجا کسی میگه سن کم ازدواج خوب نیست؛ میگه حداقل چشمتون رو باز کنین؛ میگه دوران شناخت طولانی تر باشه و رفت و آمد کنین خانوادگی؛ که به شناخت برسید و .... یه سری افراد میان آدم رو میخورن که نه چرا میگین رفت و آمد؟ درست نیست! بلید سریع عقد کنن و بعد رفت و آمد! اونم نه اینکه زیاد بری توی خانوادشون در حد یک ساعت! چرا میگین دوران طولانی؟ چرا میگین میشه به شناخت رسید ؟ فقط باید رفت زیر یک سقف تا طرف رو شناخت!

متاسفانه نمیخوان قبول کنن که خیلی از موارد رو همه میتونن توی دوران شناخت (نه عقد) متوجه بشن. 

طرز فکر کاربرها اینطوری! خانواده ها هم بدتر .... 

نتیجه این نظرها میشه افرادی که بعد از ازدواج مشکل های حادی دارن که از اول کاملا مشخص بوده....

نه قاضی بهش حق نمیده من ابن مراحلو طی کردم قاضی میگه طبق قانون و شرع هرجا شوهر بره حتی بیابون زن موظ ...

آخه خونه باید در شآن زن و زندگی باشه، باید تمام اینایی رو که اینجا گفت بگه، دخالت خانواده ها رو بگه

خب بگو مهریمو کامل بده برو به سلامت بگو منم بدم نمیاد اخه برادرتون که مرد خوبیم نیست و پکیج ی شوهر ب ...

داداش پفیوزش بجای نصیحت منو مقصر می‌دونه خط نشون هم می‌کشه توافقی برین جدا بشین گفتم چشم حتما اره دارم 50تا

آخه خونه باید در شآن زن و زندگی باشه، باید تمام اینایی رو که اینجا گفت بگه، دخالت خانواده ها رو بگه

اونا فوقش به مادره میگن سرت به کارت باشه 

شوهرشو چیکار کنه؟ اگه دهن بین مادرش باشه چی ؟