2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 4239 بازدید | 251 پست
تا حرف میزنم شوهرم قهر تا مدت ها می‌ره تو اتاق الکی مثلا دارم با تلفن با یکی حرف میزنم و سرد شدم از ...

اینا به خاطر ضعفیه که شما از خودت نشون دادی.   مقصر اول و آخر خودتی.    تا خودت حقتو نگیری کسی دلش واست نمیسوزه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب به نظرت شما ۱۸_۱۹ ساله یک نفر تنها میتونی چندین نفر که همه سنشون بیشتر از تو هست رو تغییر بدی؟این ...

درسته من سنتی ازدواج کردم به خاطر مذهبی بددنشون یبار رفتیم بیرون منم سرم نمیشه زود عقد کردیم

مقصرخودتی که ازاول رو دادی بهشون.

مقصرخودتی رفتی جاشدی تواون حیاط وباننه ش زندگی میکنی

مقصرخودتی مگه زبون نداری بگی من شام درست کردم شستن ظرفا بابقیه ...

هنوزم دیرنیس ازامروزبه بعد تصمیم بگیر واسه خودت ارزش قائل بشی..هرچی گفتن قشنگ محکم وایستاجلوشون..نزاربهت زوربگن.

منم اوایل روزگارم همین بود هرمهمونی داش مادرشوهرم بمن میگف بیا..جاریامم قشنگ میومدن میخوردن میرفتن..به شوهرم گفتم دیگه من حوصله مهمونداری و..ندارم نوکرننه ت نیستم..چندبارحسابی باهاشون دعوام شد ولی کمممم نیوردم ..گفتم فوقش جدامیشم ..الانم اصلا رو نمیدم به هیچکدومشون .

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
اره تو فکرم درس بخونم دیپلم خیاطی دارم و هنرستان کاردانش درس خوندم به خیاطی علاقه ندارم و برم دانشگا ...

میتونی بری دوره های آرایشگری هم ببینی خیلی درآمد دارن،اگه دوره ی خیاطی هم ببینی که عالی میتونی مزون بزنی.برو علمی کاربردی هر رشته ای دوست داری ثبت نام کن ادامه بده.

این نیز بگذرد
تا حرف میزنم شوهرم قهر تا مدت ها می‌ره تو اتاق الکی مثلا دارم با تلفن با یکی حرف میزنم و سرد شدم از ...

خب بگو مهریمو کامل بده برو به سلامت 

بگو منم بدم نمیاد اخه برادرتون که مرد خوبیم نیست و پکیج ی شوهر بدو کامل داره همون بهتر که نباشه  برید ی زن از کف خیابون براش صیغه کنید که هم کلفتی شمارو کنه هم کلفتی اینو و شبا هم بهش حال بده

مهریه داری؟