2777
2789
عنوان

بنظرتون کار این اقا درسته❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 49 پست

خیلی پولدارای گشنه دیدم 

حتی پسر پولدار دیدم دختر و وابسته میکرد دخترای ساده مردمو میتیغید 

طرف خونه ماشین سفر لاکچری بعد تو اینستا میاد میگه ندارم ندارم مردم هم ساده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدم سر ارث بچه هاش اینقدر باهم جر و بحث و دعوا کنن که حتی یادشون نباشه ی فاتحه ای واسش بدن😂 حال می ...

جناییش کردی😂

بابا ای آدما اینقد خسیسن ک زن هم فکر نکنم بگیرن ک خدای نکرده ی وقت نخوان پول خرج کنن چه برسه به بچه 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

منظورت اینه پولدار باید ادمای ضعیفترو بتیغن ؟

ن میگم مردم سرمایشون از جوب پیدا نکردن 

تقدیم کنن به افراد تیغ زن

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

ن میگم مردم سرمایشون از جوب پیدا نکردن تقدیم کنن به افراد تیغ زن

ندارو دقت کنید از قیافش و زندگیش مشخصه

همسایه ما خونه دارن ولی پدرش نمیتونه کار کنه واقعا مشخصه نیازمندن 

به حرفای طرف اهمیت ندید زندگیشو ببنید اتفاقا پولدارا بیشتر گشنه ان و دنبال تیغ زدن به هزاران روش 

جناییش کردی😂بابا ای آدما اینقد خسیسن ک زن هم فکر نکنم بگیرن ک خدای نکرده ی وقت نخوان پول خرج کنن چه ...

اووو اره واقعا حالا یادم اومد یکی از همسایه های خونه مادربزرگم همینطور بود اخر سر مرد و ۴ روز تو خونه موند و بو گرفت جنازه ولی کسیو نداشت بیاد بهش ی سر بزنه😶

بچه داره؟

اگه بچه داره میخواد ارث بذاره شاید

بعد سرمایه داری با نقدینگی فرق میکنه یکی ممکنه هزار تا ملک داشته باشه ولی هزار تومن تو جیبش نداره

چون همه پولاشو جمع میکنع برای سرمایه