2777
2789
عنوان

بنظرتون کار این اقا درسته❓❓❓

447 بازدید | 49 پست

این اقا کلا خیلی خیلی پولداره 

کلی ملک و املاک داره

باغ داره، خونه و....  

الان مریض شده هزینه درمانشم ۱۵۰ ملیونه، رفتن همه براش، استوری زدن ک پول نداره و بهش کمک کنید، شناره کارت گذاشتن، تو تمااام گروها پخش کردن

من بابام مریض بود هیچوقت ب خودم اجازه ندادم حتی بخام از کسی پول قرض بگیرم، همش داداشام دادن بااینک اصلا پول نداشتن و با وام و اینا جور کردن

اولین باره میبینم یه ادم پولدار اینکارو میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردم سرمایشون از جوب پیدا نکردن

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

اخه داره میمیره حاضر نیس یکی از زمینا یا مغازه هاشو بفروشهانقد غرور و شخصیت اخه🥲

شاید نقدی نداره البته شایدا ما هم زمین داریم خونه داریم ولی از لحاظ نقدی خیلی داغونیم خرج اینجوری پیش بیاد واقعا میمونیم ...

من عجیبم...
غرور و شخصیت چیه‌دیگه 😂 خسیسههههه حاضر نیست حتی واسه خودشم خرج کنه، گذاشته با خود ببره تو قبر

منم همین میگمم😂

یکی باید بش بگه بنده خدا پول رو ک نمیتونی با خودت ببری باید بذاریش همینجا و بعد تشریفتو ببری

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

همین کارارو کرده که پولدار هست 

اینارو نمیشه پولدار یا دارا تلقی کرد تنها بهره ای که انسان از این دنیا میبره همون غذایی هست که میخوره و تفریحی که میره و لباسی که میپوشه هست کسی دارا هست که از پولش برا نیازاش هزینه کنه اینا نگهبان پوله هستن 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

منم همین میگمم😂یکی باید بش بگه بنده خدا پول رو ک نمیتونی با خودت ببری باید بذاریش همینجا و بعد تشری ...

بعدم سر ارث بچه هاش اینقدر باهم جر و بحث و دعوا کنن که حتی یادشون نباشه ی فاتحه ای واسش بدن😂 حال میکنی داستان به کجا کشیده شد