2777
2789
شما خودت روانشناسی میخونی، میدونی این روزا حرفایی باب شده که درست نیست و روانشناسی زرد میگناول برای ...

مرسی گلم حرفات قشنگ بود 

آره روانشناسی میخونم اما هنوز ترم سه هستم و احساس میکنم تهی از دانشم تو دانشگاه هم چیزایی که تدریس میکنن احساس میکنم بدرد منی که دوست دارم بچه های سالمی داشته باشم نمیخوره و بیشتر یه چیزی رو باید حفظ کنی بعد بری امتحان بدی اتفاقا همین امروز تو کارگاهی شرکت کردم درباره هیجانات و کنترل کردنشون هست اما خب هزینش خیلی بالاست الان پنج و هشتصد هزینه همین کارگاهه بود و منم واقعا جیب پر از پولی ندارم تو دانشگاه آب معدنی نمیخرم تا پولم بمونه برای کارگاه چون درحد دوسه تومن پول تو کارتمه 

حرف شما هم درسته مادر آسیب دیده نمیتونه فرزند سالمی تربیت کنه خود من از کودکی درگیر اظطراب اجتماعی بودم هنوزم هستم اما نه مثل گذشته الان خداروشکر خیلی خیلی بهتر شدم و دارم رو خودم کار میکنم حالم خوب بشه پول برای تراپیست رفتن ندارم متاسفانه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی گلم حرفات قشنگ بود آره روانشناسی میخونم اما هنوز ترم سه هستم و احساس میکنم تهی از دانشم تو دانش ...

من چند روز پیش با یه مشاور صحبت میکردم روانشناس بالینی بود. گفت شما کمی کمالگرا هستین و این بچه ت رو هم ازار میده گفتم نه در مقابل بچه م اینطور نیستم من فقط توقعم از خودم بالاست گفت اینطور نیستی ولی این افکارت ناخوداگاه روی رفتارت موثره و بچه ت با پونزهایی که مامانش داره تعیین میکنه بزرگ میشه.

هیچی دیگه الان دنبال درمان کمالگرایی خودمم😆😆

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
مرسی گلم حرفات قشنگ بود آره روانشناسی میخونم اما هنوز ترم سه هستم و احساس میکنم تهی از دانشم تو دانش ...

کتاب خوب برای بهتر شدن حال یه زن تک فرزند آسیب دیده چی سراغ دارید؟

من چند روز پیش با یه مشاور صحبت میکردم روانشناس بالینی بود. گفت شما کمی کمالگرا هستین و این بچه ت رو ...

راست میگه آدم ناخودآگاه روی بچش هم تاثیر میگذاره 

کاش پول داشتم هم پیش تراپیست میرفتم هم آزمایش خون میدادم هم چیزای دیگه واقعا بی پولی درد بدیه 

شما هم می‌دونم مامان موفقی میشید و به فرزندتون افتخار میکنید فرزندتون هم وقتی بزرگ بشه به همچین مامان گلی افتخار می‌کنه 

کاش موفق بشیم تو این مسیر به نظرم این بزرگ ترین رسالت یک زنه 

تربیت درست  و سالم و موثر فرزند

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کتاب خوب برای بهتر شدن حال یه زن تک فرزند آسیب دیده چی سراغ دارید؟

گلم من تازه ترم سه هستم هنوز کتابی نمی‌شناسم 

خودم بیشتر به کتاب های کودک تمایل دارم 

راست میگه آدم ناخودآگاه روی بچش هم تاثیر میگذاره کاش پول داشتم هم پیش تراپیست میرفتم هم آزمایش خون م ...

ان شالله

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

ترجیحم این بود یکی بیارم وتک فرزند باشه تا بتونم تمام تمرکز و فکرو اعصابمو روش بزارم پرور باشم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
الان ترجیحتون به چی ختم شد

فعلا یسالشه 😅 منتها خیلی براش وقت میزارم تصمیمم برای اینده هم همینه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه مثل یه دونه است باید با حوصله بهش برسی آب و نور کافی بدی نه بیشتر نه کمتر و ریشه‌هاشو تو خاک محکم کنی و در تمام این مدت اجازه بدی دونه هرچی هست به همون تبدیل بشه مثلا دونه گلابی نباشه و تو توقع داشته باشی رز آبی بشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.