2777
2789
عنوان

یعنی این حرف در مورد مرغ منجمدا یا کشتار روزا راسته

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 36 پست
حالا فقط ک منجمد نیست از کجا میدونی مرغ گرما مرغ مرده نباشنخدامیدونه فقط اما اگه واقع اینکارارو میکن ...

آخه تو شهر ما مرغ زنده میفروشن جلو چشم خودت سرشو میبرن...

ولی گرونه ، مثلاً من دفعه قبل از این منجمدا خریدم دو کیلویی ۱۳۰ تومن ولی مامانم یه مرغ زنده خریده بود ۲۸۰ تومن و ۲ کیلو گوشت داشت ( آخه اون مرغ گرم رو با پر میکشن ضایعاتش زیاده)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری کردی مرغم دیگه بترسیم بخوریمخدا لعنتشون کنه اگه اینکارو می‌کنن من که راضی نیستم😒😒

خودمونم از وقتی شنیدیم مامانم بدش میاد منجمد یا کشتار روز بخریم ولی خب آخه اون یکی هم گرونه😔

مطمئنی؟یعنی واقعا این بسته بندیش که می‌خریم مرغ مردار نیس؟

نمی‌دونم همه جا اینطور باشه یا نه ولی من دیدم این کار رو میکنن

سالیذ بگیرین برند معتبریه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

آخه تو شهر ما مرغ زنده میفروشن جلو چشم خودت سرشو میبرن...ولی گرونه ، مثلاً من دفعه قبل از این منجمدا ...

چه خوب ک اینجوری میفروشن 

من اینجا ندیدم 

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿

ولی یه تاپیک زدم در مورد مرغ پاش انگار حالت زخم و مریض مانندی داشت برو ببینش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بعید میبینم مدت کمی کار میکردم مرغداری اونا برای تلفات هیچ برنامه ای ندارنچاهک دارن !اینکه میبینید م ...

اها پس شما خودتون مرغداری کار کردین..

یعنی مطمئن باشیم مرغ مردار به خوردمون نمیدن؟

یا اینکه اون کاربر گفت انگار گفتن مرغ رو میندازن تو وایتکس تا سفید بشن؟

لطفاً جواب سوالامو اگه میشه بدین و خیالمون رو راحت کنین🥺🙏

نه دیگه اینجوریم نیستمیندازن تو حوض اب یخ شک بهشون وارد میشه

یعنی میگی اونی که توکشتارگاه مرغ کارمیکنه دروغ میگه ؟؟اصلاچراباید دروغ بگه بعدم قسم بهمون بده بگه مرغ منجمدنخرین

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

یعنی میگی اونی که توکشتارگاه مرغ کارمیکنه دروغ میگه ؟؟اصلاچراباید دروغ بگه بعدم قسم بهمون بده بگه مر ...

خب شما کلا همه مرغا رو گفتین میندازن تو وایتکس 

الان میگی مرغ منجمد نخرین 

والا منکه نفهمیدم چی میگی 

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
اونم هم قیمت مرغای کشتار روز دیگه س؟

فک میکنم یه کم گرون تر باشه ولی بو نمیده و...هروقت از این گرفتم راضی بودم ولی سری قبل نمی‌دونم از کدوم شرکت بود افتضاح ترین مرغی که تو عمرم دیدم ، گفتم فقط همون سالیذ رو میگیرم دیگه