2777
2789

یه نفر به مامانم گفته تو این کشتارگاه ها مثلاً اگه ۵۰۰ تا مرغ بمیرند هم صاحب مرغداری نمیزاره خراب شه میده سرشون رو ببرن و بسته بندی کنن....

آخه مامانم میگه مثلاً مرغ زنده جلو چشم آدم ذبح بشه بهتر از اینکه مردار بدن به خورد آدم...

بنظرتون راسته این حرف؟

یعنی اگه مرغه مردار بشه بازم سرشو میبرن و بسته بندیش میکنن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این زمونه هیچی بعید نیست

ماکارانی رو که از سبد غذایی حذف کردیم حالا باید مرغم حذف کنیم گوشتم که پولمون نمیرسه بخریم تازه اونم اگه حکایت همین مرغ رو نداشته باشه

چرا این اوضاع تموم نمیشه🥺

نه لاشه ها رو میذارن برا سگا ، منظورم اوناییه که سگ دارن میرن میبرن مخصوصا سگ های باغی و نگهبان 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من شنیدم بعدکشتن مرغا میندازن تو مخزن وایتکس ک مرغا سفیدبشن اشنامون توکشتارگاه کارمیکردگفت خداازشون نگذره بی شرفا بعدم میگن واااای چقدرسرطان زیادشده خب چهارتااینجوری که انجام میدن ادم هزاردردمیگیره

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

بعید میبینم 

مدت کمی کار میکردم مرغداری 

اونا برای تلفات هیچ برنامه ای ندارن

چاهک دارن !

اینکه میبینید منجمد هست بخاطر اینه که بعضی وقتا کشتار زیاد تر از بازار میشه و اگه بدن تو بازار قیمت پایین میکشه و مرغدار ضرر میکنه

محض همین منجمد میکنن برای بعد ها

🧔اقا هستم
من شنیدم بعدکشتن مرغا میندازن تو مخزن وایتکس ک مرغا سفیدبشن اشنامون توکشتارگاه کارمیکردگفت خداازشون ...

نه دیگه اینجوریم نیست

میندازن تو حوض اب یخ شک بهشون وارد میشه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿