2777
2789
عنوان

شوهرم قصد داره برای مامانش طلا بگیره من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 166 پست
میگه دستش باشه ارزش پولمون نیاد پایین

بگواگردست خودمون باشه ارزشش میادپایین؟ بعدطلایی بامامانای بخره مال مامانشه نه مال شما

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان منو تعریف کن. شوهرم خونه خرید تو مجردی زد به نام مامانش و قرار بود تا وقتی که شوهرم ازدواج م ...

وای یه جوری ازش بگیرین تو این اوضاع گرونی حیفه

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

داستان منو تعریف کن. شوهرم خونه خرید تو مجردی زد به نام مامانش و قرار بود تا وقتی که شوهرم ازدواج م ...

ووااای چقدر وحشتناک ، خدا ازشون نگذره به شما هم بیشتر و بیشتر بده 

منم به پدرشوهر مادر شوهرم اصلا اطمینان ندارم می دونم اگر بتونن سرمون کلاه بزارن دریغ نمی کنن الان رفت وامدشون صفر شده ازبس حسود وبیشعورن

ببین من اینو میدونم که بجز مردایی که ازدواج چندمشونه بقیه مردا اینجور چیزا رو نمیفهمن یعنی کلا اینجور چیزارو نمیدونن بکنن یعنی بخرن چیزی بدن مادرشون اینو مادروخواهرش یادش دادن صدنود

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
میگه براش بخرم خوشحال بشه😑

پس دیگه سرمایه گذاری نیست هدیه است!

من اصلا با همچین موضوعی کنار نمیام

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
پس دیگه سرمایه گذاری نیست هدیه است!من اصلا با همچین موضوعی کنار نمیام

وقتی ما خودمون نداریم چه هدیه ای حق نداره بخره 

نمیدونم والا چی بگم شوهر منم همینه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

وقتی ما خودمون نداریم چه هدیه ای حق نداره بخره

منم میگم شوهرت داره سرت و شیره میماله با گفتن سرمایه گذاری و اینا وقتی بعدش میگه خوشحال میشه!

من بودم چنین چیزی و محال ممکن بود بپذیرم!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نمیدونم والا چی بگم شوهر منم همینه

یعنی شوهر شمام برای مامانش خریده خدا کنه شوهرم نخوره وگرنه پولمون حیف میشه

استاترفکرمیکنم بداخلاقی وهمیشه دعوامیگیری باهمسرت وکم سنی اونم بهت اعتمادنداره بابهونه براسرمایه گذاری میخرم میخوام خوشحالش کنم سرتوگول میماله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید