2777
2789
عنوان

شوهرم قصد داره برای مامانش طلا بگیره من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 166 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیاست داشتہ باش مثلابگوواے یہ لباس خیلے خوشگل دیدم خیلے بہ مامانت میاد ڪاش برم براش بخرم.. اینجورے ذوق میڪنہ حرف گوش میده براےخودت طلامیخره

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

از همین امروز شروع کن بگو دستم‌خالیه خجالت میکشم

همه دستاشون پر طلا

بگو دلم النگو میخواد 

یه چندتا عکس النگو هم هی نشونش بده

هی بگو خیلی قشنگن کاشکی داشتم خیلی دلم میخواد

غیرمستقیم هدایتش کن که برای خودت بخره

اول بگو ک ن تو دست من باشه ن تو دست مادرت 

خودت شاغلین ؟ اگه شاغلین بگو منم پس هر چی پول دارم برای مامانم میخرم 

خونه و ماشین دارید ؟ اگه ندارید بگو که عیبی ندارع حق زنو بچتو بده به خانوم هی طلا اضافه کنه بهش 

چیکار کنم نخره چون من مطمئنم بعدا بهون نمیده و پولمون حیف میشه

بهش بگو فلانی اشکالی نداره بخر

اما من بعنوان همسرت یچیزی گوشزد کنم

ک خواهر وبرادرات اگ زبونم لال مامانتدچیزیش بشه امکان نداره اون طلا رو بهت بدن

بعدشم من زنتم طلا دست باشه عزت وافتخار برا توعه 

خب بخر دست من کن

سرمایهه گذاری بده مادر ک ن 😐 فقط کادو این چیزا میگم خو بده زنش

حرف اولتم اشتباه بود!

اگر به زحمت کشیدن باشه، من از مادرم پرسیدم به پای ما بیشتر سختی کشیدی یا آقام، گفت آقات! از مادربزرگم پرسیدم به پای 7 تا بچه هات بیشتر سختی کشیدی یا بابابزرگ با قاطعیت گفت بابابزرگت، از زنداییم پرسیدم گفت داییت، از چند نفره دیگه هم پرسیدم و همشون گفتن شوهر! حتی یک نفرشون هم نگفت بچه! پس زحمات زن بیشتره و باید دیده بشه!

درمورد اجازه گرفتن هم، بهتره اسمشو اجازه نذاری، اسمش احترامه! اینکه شریک زندگیت رو آدم حساب نکنی و باهاش مشورت نکنی رسما توهینه! وقتی توی مشکلات مالیت اونه که سهیمه، دلیلی وجود نداره توی ولخرجیات به حساب نیاریش! مردی که سیاست داشته باشه برای هر دو طرف هدیه میگیره

به قول بابام مردای بی سیاست و احمق باعث میشن بین زنشون و خانوادشون اختلاف بیافته!

ما توی زندگی مشترک گردن کلفتی نداریم! اگر به مادر بودنه، پس وظیفشونه برای مادر اسی هم طلا بخرن! 

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

داستان منو تعریف کن.  شوهرم خونه خرید تو مجردی زد به نام مامانش و قرار بود تا وقتی که شوهرم ازدواج میکنه اجاره اون خونه مال مامانش باشه. 

بعد که ما ازدواج کردیم مادرشوهر الم شنگه دراورد و خونه رو به شوهرم نداد. 

اون خونه رو داد برادرشوهرم اونجا بشینه. 

به شوهرت بگه حقته مثل شوهر من بدبخت شی و ننه ت سرت کلاه بذاره. 

اول بگو ک ن تو دست من باشه ن تو دست مادرت خودت شاغلین ؟ اگه شاغلین بگو منم پس هر چی پول دارم برای ما ...

من نه شاغل نیستم خونه از خودمون نیس مستاجریم ماشین هم اره داریم ولی نباید برای مامانش بخره خدا کنه نخوره فقط باید دوباره باهاش صحبت کنم 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌