2777
2789
عنوان

این شوهر عوضی من ادم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 61 پست
این طرز فکر درستی نیست

بنظرم همه مردها مثل همن.  

خیانتکار.. 

همشون. اونهایی ک فک میکنی خوبن دستشون رو نشده.. 

فیلم و بهانه طلاق نکن. چون با مرد دیگه ای هم نمیتونی زندگی کنی چون کم کمش فیلم و همه میبینن حالا خیانت جنسی به کنار.. 

حقیقتو گفتم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم همه مردها مثل همن. خیانتکار.. همشون. اونهایی ک فک میکنی خوبن دستشون رو نشده.. فیلم و بهانه طل ...

دقیقا منم همینطور فکر میکنم چون اطرافم خیلی دیدم 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
اگه هفت روزو نمیتونن تحمل کنن پس اونایی که مجردن باید چیکار کنن خودارضایی هم که کلی عوارض جسمی و روا ...

خب اینو من ک زنم میدونم. اما مردها نمیفهمن میخایم چیکار کنیم. با فیلم ارضا بشه بهتره تا با یکی باشه. 

من همه مردها خیانت کارن.. 

من فرشتشو داشتم همه سرش قسم میخوردن خیانتکار در اومد.. 

ب کسی بگم باور نمیکنه.. 

همه سرش قسم میخورن

بدم اومد از نظرتخوب شوهرش رفتارهایی داره که اسی هنوز مشکوکه.حالا اگر اسی به شوهرش خیانت میکرد همین ن ...

من حرفم اینه که اگه بخشیده و جدا نشده زندگیو به خودش وشوهرش زهر نکنه که شوهرش بازم بره اون سمت .

اگه نمیتونست کنار بیاد باید جدا میشد ،

هفت روز و خیلی ها تحمل نمیکنن...اونهایی هم ک فکر میکنی خیانت نمیکنن هنوز دستشون رو نشده... کمه کم ف ...

عزیز

تو اون دوران ماهانه میتونن با زنهاشون جورای دیگه باشه. ....حتما نباید فیلم ببینن یا ......

عزیزتو اون دوران ماهانه میتونن با زنهاشون جورای دیگه باشه. ....حتما نباید فیلم ببینن یا ......

وای تو این اوضاع ک انقدر انقدر خیانت های جنسی زیاد شده فیلم دیدن و سخت نکنید بخدا فشار بیارین بدتره.  . 

این طرز فکر منه. 

وای تو این اوضاع ک انقدر انقدر خیانت های جنسی زیاد شده فیلم دیدن و سخت نکنید بخدا فشار بیارین بدتره. ...

من با فیلم دبدن کار ندارم میگم حتما قبل رفتن پیش زن خر فیلم دیده بهد رفته 

یا با هم دیدن