2777
2789
عنوان

این شوهر عوضی من ادم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 61 پست
شما هم مثل من فکر می کنی خبانت می کنه؟

منم قبلا تو گوشیش یک پیامک دیدم مثل تو شده بودم ولی دیدم اونجوری فقط خودمو اذیت میکنم دیگ اهمیت ندادم بهش خودش افتاد دنبالم ک توجه بگیره

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونم همینو میگه ولی ادم نرمال چرا باید یهو وسط کار تو کوچه فیلم ببینه؟

مرد ها خیلی اوضاع جنسی‌شان با خانم ها فرق داره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من نیگم حتما بازم داره خیانت می کنه قبل رفتن ویش زن خر باهاش رابطه داشته

ببین اگه جدا هم بشی معلوم نیس آینده کی گیرت بیاد.  گذشتش شاید از همین همسر خودت بدتر باشه و آدم نشده باشه مگ اینک بخای تنها زندگی کنی ک بنظرم خیلی سخته 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
زیاد بزرگش کردی... بلاخره یجوری باید خودشوخالی کنه وقتی شما پریودی... فیلم دیده. یکییو میاورد بهتر ب ...

وااااا ینی چی

خب دو روز اون بی صاحاب کار نکنه میمیره؟ 

فیلم دیدن هیچ فرقی با خیاانت نداره

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
ناراحت نشذی

شدم اولش گریه کردم ولی بعد چند وقت دیدم دارم خودمو اذیت میکنم . شماهم اهمیت نده حداقل اعصابت آرومه 

وااااا ینی چیخب دو روز اون بی صاحاب کار نکنه میمیره؟ فیلم دیدن هیچ فرقی با خیاانت نداره

هفت روز و خیلی ها تحمل نمیکنن...

اونهایی هم ک فکر میکنی خیانت نمیکنن هنوز دستشون رو نشده...  

کمه کم فیلم رو همه مردها میبینن.  

حتی پیرمردها... 

هفت روز و خیلی ها تحمل نمیکنن...اونهایی هم ک فکر میکنی خیانت نمیکنن هنوز دستشون رو نشده... کمه کم ف ...

اگه هفت روزو نمیتونن تحمل کنن پس اونایی که مجردن باید چیکار کنن 

خودارضایی هم که کلی عوارض جسمی و روانی داره 

این چه توجیهیه

مردی که نتونه ۷ روز جلو شهوتشو بگیره همون بهتر بمیره

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،