2777
2789
عنوان

با این وضعیت خونمون چطوری کنکور قبول بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 24 پست
خواهرزادمو پیشم میزارن بهشون گفتم من نمیتونم نگهش دارم بازم ابجیم به زور میزاره چون الان شوهرش سرکار ...

بزارتش پیش أقوام شوهرش 

ولی اگه این‌قدر فشار روته نمیتونی بمونی برای پشت کنکور ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتابخونه نمیتونی بری؟

گفتم خواهرزادمو پیشم میزارن یااگه ابجیمم باشه اون همش اتاق خوابیده خواهرزادم گند بالا میاره

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
منم دقیقا با بابام زندگی میکردم و هر روز غذا مفصل درست میکردمروزی ۷،۸ ساعت بیشتر نمیرسیدم بخونم

من ۷ یا۸ ساعتم نمیرسم انقد کندم

البته از مدرسه ۲میام یکم میخوابم بلند میشم شام درست میکنم تا شام درست کنم ساعت۶ هستش ۳ 

۴ ساعت بیشتر نمیتونم بخونم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
بزارتش پیش أقوام شوهرش ولی اگه این‌قدر فشار روته نمیتونی بمونی برای پشت کنکور ؟

نمیدونم بهش فکر کردم اخه درسام خوبه خودمم احساس میکنم امسال خیلی کم کاری دارم میکنم

حالا این چن ماه مونده میخونم هرطوری نشد سال دیگه

ولی از اینکه همه بچه های فامیل قبول بشن یا دوستام من پشت بمونم خیلی حس بدیه

چون قشنگ اینا منو مقایسه میکنن

من ۷ یا۸ ساعتم نمیرسم انقد کندمالبته از مدرسه ۲میام یکم میخوابم بلند میشم شام درست میکنم تا شام درست ...

اصلا روزی که مدرسه میری ۶ ساعت بیشتر نمیشه خوند

یه روزایی که درس مهم نداری نرو

منم سال اول شرایط خونه خوب نبود(مامان بابام جدا شده بودن من با مامانم بودم بعد خونه ای که زندگی میکرد رو مخم بود)

سال دوم رفتم پیش بابام فقط مسئولیت غذا باهام بود

هر از چندگاهی هم جارو و ظرف

اما ظرفا رو بابام میشست تمیز کاری هم میگفتیم یکی بیاد

پیش مادرشوهرش نمیتونه بذاره؟

نه مادرشوهرش

بیشتر ازدوسه روز میشه غرغر میکنه

حوصله بچه رونداره

البته شهر دیگه هم هست

خواهرزادمم بیشتر از دوروز دیگه جایی نمیمونه بهونه میگیره مامانشو میخواد

اصلا روزی که مدرسه میری ۶ ساعت بیشتر نمیشه خوندیه روزایی که درس مهم نداری نرومنم سال اول شرایط خونه ...

مدرسمون خیلی سخت گیره 

اها خوبه تقسیم میکردین کارارو

غذا قشنگ بلد بودین؟من اخه دستپختمم خوب نیس به خاطر همین نمیتونم غذاهایی که درست میکنمو بخورم

مدرسمون خیلی سخت گیره اها خوبه تقسیم میکردین کاراروغذا قشنگ بلد بودین؟من اخه دستپختمم خوب نیس به خاط ...

سخت گیری مدرسه رو ول کن

منم مدرسمون خیللللیییی سخت گیر بود،یعنی یه روز نمیرفتی جد و ابادت میاوردن جلو چشمت

اما کنکور و استیبل کردن شرایط خونه مهم تره

حواستم باید به نهایی باشه

اما روزی که مثلا نگارش و سلامت و مدرست داری نرو

سلامت با اینکه تو امتحان مهمه ولی درس سختی نیست که نتونی خودت بخونی

کلاس کنکور میری؟

من اشپزیم عالی بود😂چون از ۱۰ سالگی دیگه مامانم مسئولیت غذا رو سپرد به من

شانس همون سال بابام دستشو جراحی کرد دیگه نمیتونست ظرف بشوره😂منم توی پارت های بین درسام کم کم میشستم