2777
2789

دوستان بین این دو تا راه کدوم بهتره : 

۴۰۰ داشته باشید + ۳۰۰ وام گرفته باشید 

نقدینگبتون ۷۰۰ باشه 

راه اول : ی ماشین بخرید تو همین رنج قیمت : ۷۰۰ تومن مثلا دنا مدل ۱۴۰۱ 

راه دوم : 

ی ماشین ارزونتر بردارید مثلا ۴۵۰ تومن ی ساینا بخرید 

۲۵۰ دیگه رو بدید طلای آب شده ... 

ماشین الان ندارید + مستاجر نیستید + بچه ندارید کلا و نمی‌خواید 

گفتم شرایط رو بگم که بهتر بتونید راهنمایی کنید 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بپرسم وام رو چطور گرفتید؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

یه ماشین در حد پرشیا برمی‌داشتم یا ۴۰۵ چون اکثراً اونجور که شنیدم اینا ماشینایین که درسته که خرجشون یکم زیاده ولی درست و درمون برات کار می‌کنن بقیه‌شم می‌دادم برای طلا چون طلا بیشتر به دردم می‌خوره در آینده

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

راه دوم،کل پولتون رو برای ماشین ندید،طلا ارزشش بالا میرع ولی ماشین مدلش م پایین میاد به کنار استهلاکم داره و ارزشش کمتر میشه،البته برای کسایی که خیلی پولدارن و نگران چیزی نیستن صدق نمیکنه😂😂

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

اگه نظر منو بخوای دنا با ساینا هیچ فرقی نداره اگه ماشین خارجی میتونستی بخری بله می ارزید که ۷۰۰ رو بدی ولی همون ساینا بخر بقیه اش بده طلا بخر 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
شغلتون اوکیه؟کی کل نقدینگیشو میده به ماشین؟؟؟ عاقلانه نیس۴۰۰ ماشین بخر با ۳۰۰ سرمایه کن

اخه با ۴۰۰ باید ساینا بخریم که عین پرایده 😑😑

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️