2777
2789

دیر نیست باید هر چه زودتر اقدام کرد. اگر علاقه داری حتما برو

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر بخوای به درامد بالا برسی

باید شروع کنی جایی کار کنی

در کنارش دوره های مختلف شرکت کنی تا حرفه ای بشی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

اره میرفتم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس

بعد برای یادگیری هم بستگی به استعداد و علاقه شخصی خودت داره یکی هست به ده جلسه استا میشه یکی همه جلساتشو باید بره 

ولی خیاطی اونقدام سخت نیست زود یاد میگیری اگه دل بدی

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من ۴۰سالمه و درامد ندارم ولی حاضر نیستم خیاطی یاد بگیرم متنفرم

و دنبال کار در خانه هستم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دیگه درامد زایمان که نیس به سن ربط داشته باشه

هروقت میتونی داشته باشیش و به مهارتی که داری ربط داره نداریش بدستش بیار

مایی که کارمندیم هم مهارت خاصی نداریم از شرکت در بیاییم بیرون ول معلطیم ولی مهارت یاد بگیری خیلی خوبه واس خودت هروقت خواستی کار کن نخواستی نه

اره میرفتم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازسبعد برای یادگیری هم بستگی به استعداد و علاقه شخصی خودت دار ...

علاقه دارم 

والا چون هیچ دوست و اشنایی هم ارتباط نداریم میخوام یه کم سرگرم هم بشم

علاقه دارم به خیاطی و میدونم زود یاد میگیرم به نظرتون میتونم هم به زندگیم برسم هم به کلاس؟

با برنامه ریزی میتونی 

مطمئن باش

ما خیلی ظرفیت خالی داریم و ازش بی خبریم 

با برنامه ریزی خیلی موفق تر میشیم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40