2777
2789

نه 

دختر عمه مامانم تا ۴۰ سالگی هیچ درامدی نداشته و مجرد بوده

میشینه میخونه دندون میاره

الانم موفقترینه

میشنستم میخوندم رشته تاپ بیارم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

علاقه دارم به خیاطی و میدونم زود یاد میگیرم به نظرتون میتونم هم به زندگیم برسم هم به کلاس؟

حتما برو یاد بگیر و پیچیده هم کار نکن، اگر می خوای درآمد داشته باشی ، متریک یاد بگیر ولی دوختت خوب باشه ، بیشتر روی دوخت تمیز کار کن 

موفق خواهی شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه درامد زایمان که نیس به سن ربط داشته باشههروقت میتونی داشته باشیش و به مهارتی که داری ربط داره ن ...

میگم این سن شروع یادگیریم باشه خوبه ؟

غیر از مهارت میخوام یه کم هم از خونه بیرون باشم هوام عوض شه

چند وقته میری چی یاد گرفتی آموزشگاه میری ؟

تقریبا از اول تابستون الان ترم ۶ نازک دوزی انواع یقه و و دکوب‌ها رو فعلا یاد گرفتم نه میرم فرهنگسرا مربی خیلی خوبی داره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نه من دوس دارم خیاطی رو

آره بابا 

با این مدلای عجق وجق بازار خیلیا دیگه بار پترچه میخرن میدن خیاط 

من یه مانتو دادم ۷۰۰ دوخت برام مجلسیا که بالای یه تومن یک و پونصده 

اگر علاقه داری حتما برو 

من تربیت بدنی خوندم فوق دیپلم شرایط دانشگاه رو ندارم

اونم دیپلم بوده

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

میگم این سن شروع یادگیریم باشه خوبه ؟غیر از مهارت میخوام یه کم هم از خونه بیرون باشم هوام عوض شه

اره بابا هیچوقت واس یادگیری مهارت دیر نیس ادمیزاد تا زنده اس وقت یادگیری داره

یه بنده خدایی یادم نیس دقیقا میگفت 35 سالمه شروع کنم واس پزشکی بخونم یا دیره؟

یکی جواب خوبی داد گفت تو چ این درس و بخونی چ نخونی اون سالها میخاد بگذره و سنت بالا بره چ بهتر که لااقل توتلاش واس اهدافت بگذره و بطلالت نشه

تقریبا از اول تابستون الان ترم ۶ نازک دوزی انواع یقه و و دکوب‌ها رو فعلا یاد گرفتم نه میرم فرهنگسرا ...

من زنگ ذدم جایی گفت واسه شروع باید بیای دوره ۳ ماهه نازک دوزی سه ماه طول میکشه 

۳۰ جلسه . سه ملیون . به نظرت چطوره ؟

آره افسرده هم دارم میشم تو خونه حداقل یه هدف داشته باشم

افرین

انگیزه و اموختد حال ادمو خوب میکنه 

امیدوارم موفق باشی♥️😍

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زنگ ذدم جایی گفت واسه شروع باید بیای دوره ۳ ماهه نازک دوزی سه ماه طول میکشه ۳۰ جلسه . سه ملیون . ...

اگه برای کار میخواید حتما برید و از کسایی که اونجا دوره می‌بینن پرس و جو کنید ولی برای ۳۰ جلسه قیمت واقعا مناسبه ولی حتما تحقیق کنید وگرنه مجبور می‌شید چند بار هزینه کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.