2777
2789
عنوان

لطفا بیاین مقصر خدم بودم امار میدادم مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 42 پست
یعنی مامان شمانمیدونه شماچی دوست داری یاداداشت چی دوست داره؟ چقدرعجیب

به بین مادر شوهر من حتی شوهرم رو پر میکنه که یهو گوشی زنتو بگیر پیام های زنت و مادر زنت رو بخون مامانش داره چیز بد یادزنت میده میخواد مامانمو از چشم شوهرم بندازه زنکه حسود😒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بین مادر شوهر من حتی شوهرم رو پر میکنه که یهو گوشی زنتو بگیر پیام های زنت و مادر زنت رو بخون ماما ...

عزیزم توعقداینهمه جبهه گرفتن درموردمادرشوهروخانواده شوهربه نفعت نیست یکجامیگی شوهرموکشیدم طرف خودم یکجامیگی قطع رابطه کردم حالاهم فکرمیکنی بایه کیلوموز مادرش میخوادپسرشوببره طرف خودش  اینکاربه ضررخودته شایدیکماه یکسال همسرت بیادطرفت امابعدمثل فنرکشیده شده میره طرف خانوادش حالاخوددانی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
الانم شوهرت طرفشه یا بیشتر طرفدار توهه؟

بعد ۱۷سال و اینکه میبینه چقدر به شدت فرق میگذارن بین او و خواهر برادر دیگه اش  

هنوزم مامانش چیزی بگن باید انجام بده حتی به قبمت ناراحت کردن بچه های خودش!

البته فقط خونه تکونی دیگه نمیره کمک!!!!

بعد فکر کن با همه اینها گاهی از زبونش در میره که انگار من سرراهی ام!

ازاین بیشتر ناراحتم که یه دونه موزم به من نداد منو میفرستاد دنبال نخود سیاه یعنی خونه بابا بزرگ شوهر ...

از همسرت دلگیر باش نه مادرش.اگه برات ارزش قائل بود یکی هم برای تو برمیداشت یا یهم خودش رو میموند باهم میخوردین.مطمنم رفتار شماست که باعث شده مادرتون اینقدر برای همسرت ارزش قایل باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیزم توعقداینهمه جبهه گرفتن درموردمادرشوهروخانواده شوهربه نفعت نیست یکجامیگی شوهرموکشیدم طرف خودم ی ...

خوب عزیزمن من تمام وکمال ننوشتم خواهرانه شما یادم بده چیکار کنم نگا عید پارسال اولین سال عیدم بود گفت مانتو جدید نپوش با لباس توخونه ایی بیا خونه فامیل منم تازه عروس بودم

این حرف بی منطق چیه شوهرم برام طلا میخرید یک هفته گوشی شوهرم جواب نمیداد قهر میکرد خانوم یکبارم کل فامیل دعوت کرد خونش منو دعوا کنن که مثلا پول پسر من توعقد طلا میخری منم بعد این که اقوامش جمع کرد باهاش قط رابطه کردم

از همسرت دلگیر باش نه مادرش.اگه برات ارزش قائل بود یکی هم برای تو برمیداشت یا یهم خودش رو میموند باه ...

خوب عزیزمن من تمام وکمال ننوشتم خواهرانه شما یادم بده چیکار کنم نگا عید پارسال اولین سال عیدم بود گفت مانتو جدید نپوش با لباس توخونه ایی بیا خونه فامیل منم تازه عروس بودم

این حرف بی منطق چیه شوهرم برام طلا میخرید یک هفته گوشی شوهرم جواب نمیداد قهر میکرد خانوم یکبارم کل فامیل دعوت کرد خونش منو دعوا کنن که مثلا پول پسر من توعقد طلا میخری منم بعد این که اقوامش جمع کرد باهاش قط رابطه کردم

به بین مادر شوهر من حتی شوهرم رو پر میکنه که یهو گوشی زنتو بگیر پیام های زنت و مادر زنت رو بخون ماما ...

اینا رو همسرت بهت گفته؟چرا باید خبر بیاره؟اگه فهمیده کار مادرش درست نیست همونجا خودش جوابش رو میداد اجازه اینکارو نمیداد.گلم ببین بازم همسرت مقصره  اشتباه رو از دیگران نببین

خوب عزیزمن من تمام وکمال ننوشتم خواهرانه شما یادم بده چیکار کنم نگا عید پارسال اولین سال عیدم بود گف ...

مگه اون باید بگه چی بپوشی اصلا اهمیت نمیددای چیزی که دوسداشتی میپوشیدی.عزیزدلم همسرت اجازه دخالت به ایشون میده.تا جایی که میتونی فاصله بگیر اینقدر اذیت نشی.اگه میری اونجا فقط با همسرت برو

مگه اون باید بگه چی بپوشی اصلا اهمیت نمیددای چیزی که دوسداشتی میپوشیدی.عزیزدلم همسرت اجازه دخالت به ...

چون مادرش هاره همسرم بی طرف خودش رو میگیره منم اتفافا اهمیت ندادم لباس های جدیدم پوشیدم بعد تو مهمونی هی چشاشو برام چپ میکرد دیدم مایه اعصاب خوردیه منم سه ماهه قط رابطه کردم 

چون مادرش هاره همسرم بی طرف خودش رو میگیره منم اتفافا اهمیت ندادم لباس های جدیدم پوشیدم بعد تو مهمون ...

کارخوبی کردی تا میتونی نرو اینجور که معلومه اوناهم مشتاق دیدن تو نیستن.اینقدر ادیت نمیشی