2777
2789

رابطه شوهرم ومادرم خیلی خوبه مامانم میدونه شوهرم میوه موز دوست داره براش میگیره من. یبار جلو مادر شوهرم به شوهرم گفتم شوهر عزیز و شوهرم شربت دوست داره مامانم براش زیاد درست میکنه  مادر شوهرم زن جدی هست یروز منه سادهم تعریف کردم که مامانم هوای شوهرم داره موز شربت درست میکنه براش و این حرفا بعد دیدم صد برابر رفته خریده خونشون بودیم وشربت درست کردو واز دور میگه پسر عزیزم پسر عزیزم تصمیم گرفتم دیگع بهش امار ندم چون حسوده مارو جدا کرد و میخواست شوهرم رو به طرف خودش بکشونه

وای عوض اینکه خوشحال باشه پسرش پیش خانواده خانومش عزیزه رقابت میکنه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

این مادرشوهرا وابسته پسرشونن نگهش دارن برا خودشون چرا زنش میدن

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای عوض اینکه خوشحال باشه پسرش پیش خانواده خانومش عزیزه رقابت میکنه

اره بخدا تصمیم گرفتم دیگه امار ندم بهش والان سه ماهه قط رابطم حرفم زدم درباره چیزای الکی 

از این به بعد هر چی دوس داری بگو شوهرم عاشقشه و مامانم براش میخره🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اینکه خواسته مث مادرت بهش محبت کنه عجیب نیست مادره بلاخره. من خودمم اگر ببینم یه غریبه به بچم بیشتر از من میرسه حس بدی میگیرم سعی میکنم محبتمو بیشتر کنم اینکه بدذاتی نیست ! چرا انقدر جبهه داری نسبت بهش عجیبه

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫