2777
2789
عنوان

سیسی ها بیاین عکس بگذاریم🗿✨

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 195 پست
درسته همسرمم اهل کم اوردن. نیس همیشه میگ یا میشه یا باید بشه. برا رفیقاشم ک الان زنگ بزنن پا میشه با ...

خودتون هم کوردین؟

مردای کورد خیلی باغیرتن واقعا

بمونین برای هم🤍

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به بههکجا آشنا شدین چه جالببکیس کورد موجود نیست اینجا 😂

جالب ترش اینکه ۵٠٠ کیلومتر باهم فاصله داشتیم😂 والا تو تل تو گروه اول مث خروس جنگی انقددددد ازش بدم میومددددد ک نگما این میومد تو گروه من کهیر میزدم میگفتم خدافظ اف میشدم از بس بی تربیت بود هی میگف مشهدی شمع دزد🙁

جالب ترش اینکه ۵٠٠ کیلومتر باهم فاصله داشتیم😂 والا تو تل تو گروه اول مث خروس جنگی انقددددد ازش بدم ...

وای خودا😂🥺

از این مدل عشقا خیلییی هیجان دارههه

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

وای خودا😂🥺از این مدل عشقا خیلییی هیجان دارههه

خلاصه اومد پی وی گف مشکلت با من چیه رک گفتم ازت بدم میاد😑 دیگ انقد ب بهانه ها مختلف اومد پی ویم هی سر صحبت باز کرد از اخر قرار گذاشت حالا کجا؟ خنگ خدا تو حرم🙁