2777
2789
عنوان

چون با معلم پسرمو زده بود دعوا کردیم اسکرین شات پیامامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5552 بازدید | 149 پست
من خودم همکار داشتم که واقعا تنبیع بدنی انجام میداد اصلا کاری به کارش نداشتن تازه تهران هم هستیم

منم تهرانم،تنبیه بدنی اصلا خوب نیست شخصیت بچه خرد میشه اگر مشکلی باشه بنظرم مشاور و معاون و مدیر مدرسه هستن 

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار؟

اداره ناحیه 

اداره کل 

حراست 

اداره ارزیابی عملکرد 

دیگه معروف شده بود تو اداره ها به اینکه شکایت شده ازش 

تا آخر پیگیری کردم ودنبالشو گرفتم 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

من خودم مخالف تنبیه هستم ولی اولیا باید روی یه سری اخلاق و رفتارهای بچه ها کار کنن مثلا به بچه شون آموزش صبر توی نوبت بودن احترام به بقیه توجه تمرکز  و.... رو بدن حتی نشستن و پاشدن تو کلاس درس  بعضی بچه ها غیرقابل کنترل هستن واقعا معلم رو همراهی نمیکنن برای یه تدریس پنج دقیقه ای 

خوب کردی شکایت کردی، بیشترین آسیبو خودشون به بچه ها و جامعه میزنن ، کمترین ساعت کار و بیشترین تعطیلی ...

عزیزم شما برو با بیست تا بچه با بیستا تربیت سرکله بزن 

می تونی درست کنترل کنی؟

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
ببخشید منم مثل شما .ولی شما بچه رو حساس میکنی که هر سری شما ازش دفاع میکنی رو بچه تاثیر منفی داره هی ...

اونا معلمن برای این کار اموزش دیدن.پسر من حرفی از مدرسه نمیزنه دوستش امد گفت داشتیم نقاشی میکردیم معلم کلاس نبود مبصر دید پسرت با دوستش حرف میزنه اسمشو نوشت معلم هم امد بد زد پسرتو

دوره زمونه من ۲تا فش بدم طرف ۲تابده چاله میدون گذشته .وقتی شمرده شمرده با ادب با مدیر صحبت کنید بهتره تا پیامک!!!!!به بچتونم بگید ساکت باشه .زیاد گیر ندید من تجربه کردم  فشار روانی مال خودت میمونه 

عشق زبان و ورزش و خانواده  
با‌کدوم سوال باهاش کار کنم؟آقا سوال نمیگه که.نه بحث اولمم راجب کتک زدنش بود بذار اسکرین شات بدم

چقدرررر روش تدریسش شبیه معلم پسر منه از دستش دارم سکته میکنم 

انگار اینا دانشجوئن

سلام مادر عزیز  به عنوان یک معلم میگم کاملا حق با شماست  و همین پیامشون که گفتن جاش تغییر میدم  دیگ کاری بهش ندارم ببرید  اداره به عنوان سند  سریع ... معلمها همه پرونده  دارن  این شکایات داخل پروندشون میره

ببخشید منم مثل شما .ولی شما بچه رو حساس میکنی که هر سری شما ازش دفاع میکنی رو بچه تاثیر منفی داره هی ...

بچه چجوری جلوی مردسیبیل کلفت ازخودش دفاع کنه اتفاقا باید حس امنیت از طرف پدرمادرش بگیره 

معلم بچتون رو مییییییزنهههههه بعد نمیرین پاره اش کنید!!!!!! میشینید باهاش پیام میدین !!!!خدا میدونه ...

و اگر بچه خودتون مقصر بود چی؟

خواهر گلم معلم به هیچ عنوان دشمن بچه شما نیست

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان