2777
2789
عنوان

چون با معلم پسرمو زده بود دعوا کردیم اسکرین شات پیامامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 149 پست
به نظرم خیلی داری حساسیت نشون میدی بعداینکه اگه ناراضی هستی چرالجبازی میکنی وکلاسشوعوض نمیکنی منم پس ...

چون معلمشه باید تنبیهش کنه پس نقش شما چیه شاید یه معلمی مشکل روانی داشته باشه باید بچه رو کامل سپرد به معلم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیکت منو برد به زمان ابتداییم.ی معلم داشتیم سر اینکه ی سوال که همون روز درس داده بود و وقتی واسه تمرین نداده بود رو نتونستم حل کنم منو زد جلوی ۳۰ نفر.هیچوقت یادم نمیره ینی اون صحنه ک یادم میاد مرده زندشو لعنت میکنم انقد که منو عذاب داد الهی هیچوقت خیر نبینه  

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

بقیه اش م بزار 

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
بله همه ی معلمامشکل دارن بچه های ماهمه سربه زیروحرف گوش کنن

عزیزم ما نتفکرامون یکی نیس پس بهتر دیگه نظر ندید.من یچمو از سر راه نیاوردم که هر روان‌پریشی بیاد سر هیچی بچمو بزنه.یاشد که سر هیچی نبوده من اپلیا پس چیکارم؟بمن خبر میداد

پسر منو معلمش تنبیه کرده بود یه کاری کردم از اون مدرسه جابه جاش کردن مدرسه منطقه محروم 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
عکس پروفایلم درمورد شعور وشخصیت

ببخشید منم مثل شما .ولی شما بچه رو حساس میکنی که هر سری شما ازش دفاع میکنی رو بچه تاثیر منفی داره هیچ دوستی ام پیدا نمیکنه بزار باشخصیت خودش از حق خودش دفاع کنه و بگه آقا تنبیه فیزیکی نکنید.یا وخیم بود به مدیر بگید .اصلا نه با والدین نه معلم حق چت کردن و دعوا مستقیم ندارید اخر خود ادم کوچیک میشه .آسمون بازنشده معلم فرشته بیاد پایین بچه ها هم شیطونن 

عشق زبان و ورزش و خانواده  

همین معلمای این مدلی کاری کردن بچه ها فکر کنن همیشه حق باهاشونه و دیگه از ما که کمتر از گل بهشون نمیگیم حساب نبرن

کاش میشد این چت رو نشون دانش آموزام بدم بگم ببینین معلمای مردم دانش آموزاشونو کتک می زنن شما قدر منو نمی دونین

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

تو ذات همه بچه ها شیطنت و کنجکاوی هست بعدم قرارنیست سربه زیر باشن مگه چکارکردن ، والدین وظیفشونه حامی بچه هاشون باشن اینا حرفای روانشناسه  نه اتفاقا معلم خوب من خودم خیلی داشتم معلم بدم داشتم