2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 110378 بازدید | 673 پست
ی روز ی مار میره حموم زنونه همه جیغ میزننماره میگه نترسین منم کبری!فهمیدی چیشد؟

اره 😂😂😂😂 مرسی که سعی میکنی جو رو عوض کنی 

واقعا خندیدم😂😂🤣❣️

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا برو بغلش خودتو لوس کن بهش اقتدار بده بگو انقد خوشحالم الان پیشمی دیگه نمیترسم وقتی تو باشی 😂 ...

نه الان چون منو تنها گذاشته باید تنبیه شه 

چون واقعا خیلی ترسیدم اون کار واجبی نداشت میتونست فردا بره ولی با این وجود منو تنهام گذاشت

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
منو بگو مثل احمقا دختر عمم میومد خونمون مطلقه بود هی از شوهرم تعریف میکرد اخر فهمیدم با شوهرم ریخته ...

بخدا خیلی حرفای بدی زد با پلیس میام دم خونت از اون عفریطه های هف خط بود گفتم باشه اگه همسرم مزاحم شده بگو من فلانی ام اسمتو بگو دیدم داره ادا در میاره منو تهدید میکنه همسرم بهش اس داده بود که روی مادرت خاهرت کی گرفتی منو اون چرت و پرتا رو میگی گفته بود تو کی هستی تو کوچه خودتو میگیری همسرمم گفته بود اها فهمیدم کی هستی گفته بود کی هستم گف از اون ادمایی که بهشون محل سگ نمیزارم و خیلی حرقا خودمم حسابی از خجالتش در اومدم اوم از اشنا ضربه میبینه خاهر

هیچی گفتم قصیه روگفت کار اشتباهی کردی درو باز کردی شوهرم گفت اگه فردا خانومه رو دیدم بهش میگم که خان ...

نزاربفهمن،ترسیدی

یچی بگه یعنی من،بدم میاد همسایهابیان،دم خونم نصفه شبی

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت