2777
2789
عنوان

خانمایی که خونتون نزدیکه مادرشوهرتونه اگر براتون غذا بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 71 پست

خوش بحالت قدرشو بدون 

مادرشوهر اح م ق من طبقه بالاشون بودیم هفته ای یکبار بچه هاشو دعوت میکرد جز ما 

الکی میگفت بچه هاشلوغ  میکنن بعد ته مونده غذای مهمونا ر  میفرستاد میگفت بوش مباد منم پس می‌فرستادم 

الانم ک جدا از اوناییم گهگاهی بچه هاشو باهم دعوت میکنه مارو نه 

ی بار زنگ زد مارو تنها دعوت کنه نرفتم بهونه آوردم 

ب شوهرم گفتم بگه میترسی تو جمع دعوت کنی 

ولی شوهرم از مادرش عین سگ می‌ترسه نگفت 

قدر مادرشوهراتونو بدونبد

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد اون قیمه رو چجوری مهمون میخوره جای گوشت آلوئه حال بهم زنه که

دیگه مجبوری دو قاشق که شرمنده نشیم

من واقعا روم نمیشه لب نزنم 

عوض اینکه اونا خجالت بکشن ما خجالت میکشیم🫥

خونشون مهمون دعوت میکنه خورشت قیمه میزاره بدون گوشت بجای گوشت نفری یکی آلو میندازه😅بعد برای هر نفر ...

مادرشوهرمن غذا درست میکنه ، حیفش میاد همه رو بیاره سر سفره ، سیر نمیشیم ، ذخیره میکنه برای شب ، شب هم دیگه بقیه حاضری میخورن یا هرکی میره خونه اش ، مجبوره بریزه بیرون ،

خونه ی ما که میاد تو کابینت ها و یخچالمو یواشکی میگیرده ، بعد هی میگه فلان چی داری ؟ اگه بگم آره که باید بدم ببره ، اکه بگم نه ، هی جلو شوهرم ۱۰ بار میگه تا آخر شوهرم میگه مگه نداریم ، بده ببره

از آدم غریبه ای هم که تو کوچه میبینه و یه چیزی دستشه ، توقع داره بهش بده ، هرررچی که باشه ، بعدم میگه دکتر گفته خیییلی برای قند خوبه ، منم قندم بالاست ، که بهش بدن ، 

شعارش هم اینه : گدایی گند نباشد ، گنج باشد 😐🥴

خوش بحالت قدرشو بدون مادرشوهر اح م ق من طبقه بالاشون بودیم هفته ای یکبار بچه هاشو دعوت میکرد جز ما ا ...

خب چرا همیشه اونا رو جدا میگه؟ ولی قبول دارم اینطوری نادیده گرفتن سخته

منم برام پیش اومده که بقیه بچه هاشون خونه مادر شوهرمن اما ما رو دعوت نگرفته آخه اونا خودشون میان اصلا دعوتشون نمیکنه اما ما تا به حال بدون دعوت نرفتیم 

یکی دوبار دیروقت گفت بیایین نرفتیم یا یکی دوبار شوهرم ناراحت شد و بهش گفت حالا دیگه اکثرا دعوتمون میکنه جالب اینجاست که فقط مارو دعوت میکنه بقیه بچه هاش خودشون میرن

من خیلی به صورت جذی با مادر شوهرم مشکل ندارم اما شوهرم خیلی وقتا باهاش مشکل داره اکثر اوقات درگیرن باهم و بحث میکنن و چند روز قهر بعد دوباره آشتی میکنن منم خیلی سختمه این وسط گاهی وقتا انقدر وقت میذارم شوهرمو آشتی بدم با مامانش😅

مادرشوهرمن غذا درست میکنه ، حیفش میاد همه رو بیاره سر سفره ، سیر نمیشیم ، ذخیره میکنه برای شب ، شب ه ...

وای چه بد 

مادر شوهر من از در میاد تو میشینه یه جای مشخص از اونجا تکون نمیخوره حتی گاهی پیش اومده میخواد بره تو آشپزخونه ازم اجازه میگیره

هر چند کلید داره یهو دروباز میکنه بدون اطلاع میاد تو 

یا چند وقت پیش فهمیدیم وقتی خونه نبودیم رفته بوده تو خونمون اما نه برای سرک کشیدن ...که اول شک کردیم ... اما رفته بوده شلنگ آبو برداره😅😅

کلا همه شون بدی و خوبی دارن 

به قول اون شعره ... همه مونو از گل و خار آفریدن ...

مادرشوهرمن غذا درست میکنه ، حیفش میاد همه رو بیاره سر سفره ، سیر نمیشیم ، ذخیره میکنه برای شب ، شب ه ...

خخخ وای چه فیلمیه

مادرشوهرمن توقع چیزی نداره

اما جلوش بزاری خوب پذیرایی میکنه از خودش

خب چرا همیشه اونا رو جدا میگه؟ ولی قبول دارم اینطوری نادیده گرفتن سختهمنم برام پیش اومده که بقیه بچه ...

پس بقیه خواهروبرادرای همسرت خودشون میرن 

طفلی مادرشوهرت هیچکاره ست 

ولی مادرشوهرم قضیه اش فرق میکنه 

کلا با من لجه

از اول عروسی تاالان 

همش میخواسته بچزونه منو 

همش دخالت همش ب شوهرم یادمیداد زنو بزن نذار بره سرکار خونه مامانش طلاهامو گرفت ب اسم شریکی خونه خریدن ولی زد ب اسم خودش گفت کرایه ت حساب میشه 

تاپای طلاق برد حتی هنوز جدانشده  رفته بودخواستگاری 

کلا ازش متنفرم 

امیدوارم خدا نبخشش

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
وای چه بد مادر شوهر من از در میاد تو میشینه یه جای مشخص از اونجا تکون نمیخوره حتی گاهی پیش اومده میخ ...

حالم ازش به هم میخوره ، به خوراکی بچه ها هم رحم نمیکنه ، یواشکی کش میره ، قایم میکنه برای خودش ، و وقتی به شوهرم میگم ، میگه درستش هم همینه 😐

مادرشوهر من همیشه گشنن بدبختا من دلم میسوزه براشون غذامیفرستم خالی ظرفو پس میفرسته یه چندشیه این زن ...

غذا نفرست گلم پشتشونم اینجوری نگو ظرفاتم نساب خیلی بدحرف میزنید توچه خانواده ای بزرگ شدیدشماهااگر چیزی هم بهشون بدید از پسرخودشونه چقدر زشت صحبت می کنید