2777
2789

تو ظرف غذاش شما چی میذارین؟

مادر شوهر من اکثرا برامون غذایی که میپزه رو میاره 

چند بار یه چیزی میذاشتم یا غذا یا خوراکی تو ظرفش بعد بهم گفت دیگه این کارو نکن من که برا این چیزا این کارو نمیکنم ...

شما باشین چیکار میکنین؟

البته منم گاهی وقتا غذایی که نیدونم دوست دارنو میپزم میبرم براشون ولی همه ش تو ظرفم یه چیزی میذاره حتی یه چیز کم 

من میوه ایی چیزی براش میفرستم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه شیرینی خریدین کیک پختی یایچیزکه بوش پیچیدبراش ببر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

میزارم یه شب که خودم یه غذای خوشمزه پختم از همون غذا می‌ریزم تو ظرف می‌برم براشون میگم مامان جون دوست داشتم شما هم این غذا رو بچشید دلم نیومد تنها بخوریم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یا اگه مربایی چیزی پختین بریزیم توی ظرف‌ها بدید بهشون

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

شکلات،کیک خونگی

غذای که دوسدارن،چند وقت یکبار 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

خب وقتی گفته خودش دیگه نیازی به این کار نیست

ما که اصلا از این عادت ورسوم نداریم چه مادرشوهرم چه خودم

هرچی ببرم یا هر چی برامون بیاره فقط ظرفشو میبریم😂🥴

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
وا چرا؟ الان از رو‌ ترحم اینطوری میگی؟

منظورش که واسه ما کسی کاری نمیکنه

فقط ازمامیگیرن میخورن،،محبت ندارن وخسیسن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت