2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 89101 بازدید | 430 پست
قبول دارماقا برا من زرنگه و سگ بیرون نرو ب خودت نرس با کسی حرف نزن و و و

میدونی عزیزم کسایی که این حرفو میزنن به خودشون شک دارن

یعنی خودشون این کارارو میکنن میترسن سر زنشونم بیاد دور از جون شما البته

یه دختر خوب😂😍
قبول دارماقا برا من زرنگه و سگ بیرون نرو ب خودت نرس با کسی حرف نزن و و و

آدم بدکار بد دله...

جدی میگم من تجربه ام بهم ثابت کرد همونجوری ک سگ،خر صاحابشه مرد هم بلید خر و سگ دست آموز زنش باشه وگرنه فایده نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اون کثافت ۱۸ ساله واقعا...

۱۸ سال؟کلاس نهمه شاد داره اسمشم مریمه اینجا گفته ملینا

خو اون ک نمیدونه این متاهله بچه داره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میدونی عزیزم کسایی که این حرفو میزنن به خودشون شک دارنیعنی خودشون این کارارو میکنن میترسن سر زنشونم ...

میدونم

خو اما من زندگیمو خودشو بچه هامو دوس داشتم ک قبول کردم تلاش کردم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این بار ی زهر چشمی ازش بگیر بچهاش نگه ندار ک خیالش راحت باشه هر کاری دلش میخواد بکنه. خیالش راحت ینف ...

نمیخوام این وسط بچه هامو نابود کنم خیلی کوچولون

طافت ناراحتیشونو ندارم

استارتر پدرشوهرت زندست؟

نه فوت شده

ی بارم موقع مراسمای پدرشوهرم چتاشو دیدم

اسی دوباره بزار

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

خیلی بیشعورهدلم داره میترکهمیگه این چیه مگه

بگو منم میتونم تو خیابون به ادمی ک بهم شماره میده نگاه کنم هزار تا کار دیگه کنم ولی وفادار موندم چون متاهلی یعنی هرچیزی غیر همسرت نباید بهش نگاه کنی

بخدا دیشب رفتیم بچه م ببرم پارک  درش شیشه ای بود شوهرم چنان محو تماشا زن داخل بود محکم با کله رفت تو شیشه😐 من همش سر چشم چرونی هاش باهاش قهرم.  رابطه با کسی نداره ولی شدید چشمش هرز...  12 سال هم ازم بزرگتر. نمیدونم مردا چ مرگ شونه ب هیچی راضی نیستن

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خب خاک تو سرش کلاس ۹ ۱۵ سالشهبا ۱۴ سال بزرگتر؟داریم به کجا میریم ما واقعا

شوهرم تازه فک کرده ۱۸ سالشه بیخیال شده اگه ۲۰ ب بالا بود الان اوکی شده بودن