2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 84771 بازدید | 429 پست
دقیقا همین """"هر چی میگه نه نمیگم هر کاری میگه میکنم"""" باعث میشه تبدیل به موجود مغلوب میشید مردا ...

احسنت  با گوشتو موستو استخون حس کردم این اتفاقها رو تو زندگیم نصیحتات عالی بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی پیام داده داداش اینجاس ماشین آتیش گرفته فردا مدرسه تعطیله

مرسی یکساعته دارم میگردم ببینم برادر شوهرش چی گفته ☹️

اسی خیلی بی ادبی چرا پاک میکنی شاتو وقتی بخاطر شات کاربرارو میکشی تو تاپیکت

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

سلام عزیزم علاوه بر اینکه شوهر احمقی داری خودت هم مشکل داری چرا باید اینقدر مطیع باشی و از کوچکترین مسائل شخصی خودت باید تحت نظر همسرت باشه؟ چرا اعتماد به نفس نداری؟ چرا تنها نباید جایی بری؟ والا 100 سال پیش هم اینجوری نبوده ولی مطمئن مطمئن باش با این رویه که داری پیش میری بچه هات بی نهایت ضربه میخورن و همه بچه ها مادری قوی را دوست دارند نه مادری مطیع و بله قربان گو به هرحال یه فکر اساسی به حال این موضوع بکن 

وابستگیت طبیعیه ،الان شوهرت بعداز دوتا بچه مثل عضوی از بدنت شده البته یه عضو بیمار 

نه میتونی بندازیش دور نه تحمل بیماریش داری 

پس بهتر بقیه اعضا بدنت قوی کنی

لازم نیست قدرت یافتن سریع باشه ،کم کم کار کن پس انداز کن مطمئن باش ظرف یه یا دوسال صاحبه همه چی میشی 

یه ماشین بخر و برو تو خیابون ،هرجوری میتونی قدرت نشون بده ،حتی اگه شوهرت جذبت نشد ایرادی ندارد مهم اینه بهش ثابت کردی خودت بیشتر از اون دوست داری و اولویت زندگی خودت هستی 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است