2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14878 بازدید | 374 پست
وای من انقدکمردرد دارم فک کنم دیسک دارم

من ندارم خداروهزار مرتبه شکر😊

شماهم حتما بار سنگین بلند کردی تو بارداری یا بعد زایمانت خوب میشی فقط بگو شوهرت ماساژ بذه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما کسی طبیعی زایمان نکنه ،هرکیم مخالفه بره طبیعی بعدا به حرفام میرسه

بابا مگه منم طبیعی نبودم .البته من بچه هام ۷سال فرقشونه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
خانوما راسته میگن زایمان دوم راحت تر بچه میاد؟؟

من که دومی سخت تر بود البته من زایمان اولم بچم مرده دنیا اومد شاید به خاطر  اون کم درد داشتم . 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی شکم اول بخیه نخورده؟؟؟؟مگه میشع

بنظرم الکی گفته.. باور نکن مثلا خواسته بگه بدن من خیلی قوی و نیاز نداشته اصلا غیر ممکنه برش و بخیه نزنن اصلا نیاز واسه خروج سر.. من حسم میگه دروغ گفت

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من ندارم خداروهزار مرتبه شکر😊شماهم حتما بار سنگین بلند کردی تو بارداری یا بعد زایمانت خوب میشی فقط ...

منم دوسه روزه رژیمو شروع کردم بنظرت تا عید به اندام ایده الم میرسم🥲

😟😟😟بخیه نخوریم باز میمونه؟ 🤣💔

نه من همچین حرفی زدم ؟؟ اینکه میگن احساس تنگی دارن چون ورودی واژن بخیه خورده 

وگرنه بعد رابطه جنسی ، و مخصوصا بعد زایمان طبیعی 

هرگزززز واژینال و کانال مثل قبل نمیشه هرگزززز

واقعا چه کم .من زایمان اول ۹تا دومی ۱۲تا

از کجا بلدی چند تا بخیه خوردی 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
من ندارم خداروهزار مرتبه شکر😊شماهم حتما بار سنگین بلند کردی تو بارداری یا بعد زایمانت خوب میشی فقط ...

دکتر رفتم گفته ام آر آی بده حتما دیسک کمره توی پام میزنه .من کلکسیون درد ومرضم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
از کجا بلدی چند تا بخیه خوردی

شوهرم شمردشون

منم دوسه روزه رژیمو شروع کردم بنظرت تا عید به اندام ایده الم میرسم🥲

اره دیگه منم ازدیروز شروع کردم 😁

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

سایز اون ناحیه چه طبیعی چه سزارین محاله محاله و محاله مثل قبل بارداری باشه

طی فرآیند بارداری اون ناحیه تغییرات خیلی زیادی داره

برا سزارین یکم کمتر از طبیعی هستش ولی در هر دو صورت تغییرات خیلی زیاده

شاید بین میلیاردها نفر شانس یکی خوب از اب دراد من مرگ واقعیوووو دیدم

منم خییییلی سخت زایمان کردم مرگمو به چشم دیدم

یدونه بچه دارم 

میترسم دومی رو بزارم حامله بشم 

وقتی به زایمان فکر میکنم خوف میکنم کلن منصرف میشم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤