2777
2789
عنوان

لعنت به دانشگاه😭😭💔

234 بازدید | 22 پست

توی دانشگاه درسی که دوست نداشتین رو چجوری تحمل میکردین؟؟

رشتمو دوست دارم ولی با یه درسی مشکل دارم چون تجسمیه و منم تجسمم خوب نیس و استادش هم خوب نیس و کلا از درسش زده شدم

با اینکه سرش وقت میذارم ولی چون تجسمم خوب نیس به سختی از پسش بر میام در حالی که خیلی از بچه ها راحت تر انجام میدن 🥲

میدکنم نباید خودمو با بقیه مقایسه نکنم ولی نمیشه سر نوشتن تمرین هاش واقعا سختی میکشم🥲💔

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

فقط به زور پاس میکردم 

بهتر از اینه که یه بار دیگه تحملش کنم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

لذتش به زجر کشیدنشه 

وای دلم تنگ شد😸

وقتی بعد از ساعت‌ها کلنجار رفتن انجامش می‌دید خیلی حال میده و اینکه بعد یه مدت دیگه دستت میاد راحت‌تر انجام می‌دی

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسای عمومی و که بدم میومد جز زبان فقط در حدی میخوندم که پاس بشم معمولا

درسای تخصصی ام هر کدوم ضعیف بودم تمام تلاشمو میکردم اگه نمیشد برای اون درس کلاس خصوصی ثبت نام میکردم چون رشتم معماری بود و به تک تک درسام برای کارم نیاز داشتم نمیشد فقط در حد پاس شدن بخونمشون

فقط به زور پاس میکردم بهتر از اینه که یه بار دیگه تحملش کنم

وای حق

فقط میگم پاس کنم از شرش راحت شم به همین امید میرم دانشگاه

ولی با خودم میگم حیف عمرم🥲😂

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

وای حقفقط میگم پاس کنم از شرش راحت شم به همین امید میرم دانشگاهولی با خودم میگم حیف عمرم🥲😂

نه بابا اگه رشته اتو دوست داری که اوکی 

فقط از شر درس های مزاحم هرچه زودتر خلاص شو 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

لذتش به زجر کشیدنشه وای دلم تنگ شد😸وقتی بعد از ساعت‌ها کلنجار رفتن انجامش می‌دید خیلی حال میده و ای ...

چی بگم

من که خیلی لذت نمیبرم از انجامش فقط یه جلسش خوب بود

وگرنه هر جلسه دارم اذیت میشم🥲

درسای عمومی و که بدم میومد جز زبان فقط در حدی میخوندم که پاس بشم معمولادرسای تخصصی ام هر کدوم ضعیف ب ...

من واقعا موندم چیکار کنم چون تجسمیه و حس میکنم هرچی کلاس برم بی فایدس و یه جورایی استعدادشو ندارم

چیکار کنم به نظرتون؟

من واقعا موندم چیکار کنم چون تجسمیه و حس میکنم هرچی کلاس برم بی فایدس و یه جورایی استعدادشو ندارمچیک ...

عزیزم من خودم خیلی تلاش میکردم با تمرین و تکرار ودیدن ویدیو تو اپارات  و یوتیوب و کمک از دوستام اوکی میشد معمولا به جز یکی از درسام که هر کاری کردم نشد و رفتم کلاس خصوصی یه استاد خیلی خفن درسی که هیجوره نمیتونسم انجامش بدم(عملی بود و تجسم میخواست و دقت)تو ۳ جلسه مثل فرفره شده بودم و خیلی عالی یادش گرفتم 

بنظرم تمرین و تکرار و ویدیو هارو امتحان کن

چه درسیه؟از بقیه کمک بگیر

نقشه کشی صنعتی

حقیقتش به خاطر استادشم هست که خوب درس نمیده و همشم تقصیر من نیس که تجسمم خیلی خوب نیس🥲

عزیزم من خودم خیلی تلاش میکردم با تمرین و تکرار ودیدن ویدیو تو اپارات و یوتیوب و کمک از دوستام اوکی ...

ماشالا به ارادتون👌🏻👌🏻

امیدوارم منم بتونم این درسو خوب یاد بگیرم 

شما استاد خوب برا نقشه کشی صنعتی نمیشناسین؟

نقشه کشی صنعتیحقیقتش به خاطر استادشم هست که خوب درس نمیده و همشم تقصیر من نیس که تجسمم خیلی خوب نیس� ...

امان از استادانی که حوصله درس دادن ندارن و استاد میشن

انقد به خودت نگو ضعیفم، این طوری نیست باور کن اگه آموزش خوب ببینی و تمرین کنی حتما از پسش برمیای

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

امان از استادانی که حوصله درس دادن ندارن و استاد میشنانقد به خودت نگو ضعیفم، این طوری نیست باور کن ا ...

ممنون از اینکه درکم کردین❤️❤️ واقعا نیاز داشتم یکی اینو بهم بگه و بعد برم تمریناشو انجام بدم😁 امیدوارم بتونم از‌پسش بر بیام🌻