2777
2789
عنوان

داداشم با یه دختره پوسته منو هم به زور قاطی خودشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 44 پست
سلام عزیزم من امروز با یکی از دوستای دختره حرف زدمدختره فکر کرده داداش من مرفه داداشم این‌جوری خودشو ...

بنظرم به دوستا اطمینان نکن شاید دختره از بخیل بودنشه که داره چنین حرفایی به شما میزنه وگرنه کی حرف دوست خودشو میاد به غریبه میزنه؟؟ 

بنظرم برادرت اشتباه کرده به شما گفته چون دارید شخصیتش رو خورد میکنید!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور از جون بچش ولی اگه میتونست قلاده میگرفت واسه بچه که کاملا تحت کنترلش باشه

دقیقا! طرز فکر قدیمی هارو دارن متاسفانه! الان خیلی کتاب و پادکست و تراپی هست که دقیقا میگه این رفتار ها غلطه و قرار نیست بچه بیاریم و تا اخرش ازش انتظار داشته باشیم ما بچه میاریم و فقط وظیفه ماست ازشون مراقبت کنیم و بهشون برسیم اونا هیچ دینی گردن ما ندارن پس باید بهشون فقط بگیم ما پشتتیم تو برو جلو 

وا ایشون ک حرف بدی نزد چرا اینطور میگید

چون من آنقدر گریه کردم بابت داداشم سر درد گرفتم 

تمام فکر و‌ذکرم داداشمه

آنقدر دوسش دارم که خدا می‌دونه

بعد تاپیک زدم دیشب پر بازدید شد امثال اینا ترکوندنش..حالم اومدن اینجا چرت مینویسند

یعنی چی دور پسرم قلاده بندازم..خاک تو سرشون..از همه اونایی که تو می نی سایت عقده هاشونو تو تاپیک ماها خالی میکنن متنفرم...حالم بهم میخوره از هر کسی که توهین کنه قضاوت کنه.

آنقدر بیشعور آخه 

چون من آنقدر گریه کردم بابت داداشم سر درد گرفتم تمام فکر و‌ذکرم داداشمهآنقدر دوسش دارم که خدا می‌دون ...

من برادر ندارم اما فک میکنم این یه چیز ذاتیه ک پسر بعد یه سنی دیگه ک دوس دختر یا زن میگیره نباید ازش انتظار قبلو داشت 

و صدرصد ک جایگاه شما و اون دختر برای برادرتون فرق می‌کنه اون برای ادامه زندگیش اونو انتخاب کرده و فوکوس کرده روی اون

.

من اینو از تجربه دوستی ۵ سالم با یه پسر میگم 

البته من خودم خیلی هولش میدم به سمت خانوادش تشویقش میکنم مناسب ها براشون کادو بگیره پیششون باشه 

بجای اینکارا میتونی برادرتو تشویق کنی بره سرکار پیشرفت کنه تا بتونه با دخترع ازدواج کنه

خدارو چه دیدی شاید دختره ناجی شد داداشت از تبلی درومد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
من برادر ندارم اما فک میکنم این یه چیز ذاتیه ک پسر بعد یه سنی دیگه ک دوس دختر یا زن میگیره نباید ازش ...

ما برامون مهم نیست که داداشم دوست دختر داره

ما میگیم بره سر کار ..که نمیره.‌میگیم پس انداز کنه

میگیم به فکر آینده باشه 

نه اینکه با پول باباش خرج دختره کنه

نقش بازی کنه

نقش پسر پولدار

در حالی که یه ماه نرفته سر کار

ما برامون مهم نیست که داداشم دوست دختر دارهما میگیم بره سر کار ..که نمیره.‌میگیم پس انداز کنهمیگیم ب ...

حتما با دختره صادق نیست و ادا در آورده 

یا صادق بوده و دختره براش مهم نبوده 

چون دختری ک قصدش جدی باشه پسر رو به سمت موفقیت هول میده دوس پسر من یه مدت از کار بی کار شده بود یه ماه شبانه روز پا ب پاش دنبال کار براش گشتم آخرم انقد اگهی دیدم ک پیدا کردم 

شاید دوستیشون هدفمند نیست البته از سمت دختره

چون اصولا واسه دخترا مهمه پسر دستش تو جیب خودش باشه