۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 912 عنوان خانما سوالی درباره کم تحرکی اسپرم دارم 50 بازدید | 6 پست خانمای عزیز دیروز آزمایش اسپرم همسرمو بردم دکتر گفت کم تحرکی داره قرص پنتو کسی فیلین داد.۱ ساله اقدام خسته شدم دیگهمیخواستم بپرسم کسی این مشکلو داشته راه حلی پیدا کرده براش به من بگه؟؟؟؟ امروز | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزی۶۳ عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 3030 عزیرم از عطاری گیاه خرنوب بگیر بهش بده عالیه خیلیا نتیجه گرفتن ان شالا شما هم بگیرید پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
دلوینجونی عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 251 دلیل کم تحرکی اسپرم میتونه بیماری واریکوسل باشه اول دلیلشو پیدا کنید. گرد لقاح خیلی برای افزایش تحرک اسپرم مفیده(اصل باشه با آب ترکیب نمیشه و روی آب میمونه) میگن دعای دیگران برای آدم گیرا تره،چه خوب میشه اگه برای شاد بودن هم دعا کنیم🙃
۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 912 دلیل کم تحرکی اسپرم میتونه بیماری واریکوسل باشه اول دلیلشو پیدا کنید. گرد لقاح خیلی برای افزایش تحرک ... اگه واریکوسل بود دکتر باید میگفت؟؟؟؟برای اینکه بفهیم واریکوسله یا نه باید چیکار کنیم؟
۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 912 عزیرم از عطاری گیاه خرنوب بگیر بهش بده عالیه خیلیا نتیجه گرفتن ان شالا شما هم بگیرید ممنون از جوابتون دم کنم این گیاهو
دلوینجونی عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 251 اگه واریکوسل بود دکتر باید میگفت؟؟؟؟برای اینکه بفهیم واریکوسله یا نه باید چیکار کنیم؟ باید برید پیش دکتر معاینه میکنه میفهمه میگن دعای دیگران برای آدم گیرا تره،چه خوب میشه اگه برای شاد بودن هم دعا کنیم🙃