سلام دوستان لطفا کمکم کنید من چند روزه متوجه شدم ط ل س م سیاه برام زدن خیلی وضعیتم بده زندگیم داره از هم میپاشه رفتم چند جا نشون دادم گفتن این دعا خیییلی خطرناکه سریع باطلش کن وگرنه وضعیت از اینی که هس بد تر میشه اما بهم گفتن باطل کردنش کار هر کسی نیس چون کسی که قلم زده صبی یا ی ه و د ی بوده باید فقط به دست همین دو فرقه باطل بشه حالا یه نفر تو اینستا بهم یکی معرفی کرده صبی هس سمت اهواز اما خیلی گرون میگیره میخاستم ببینم کسی میشناستش یا پیشش کار انجام دادین که خوب بوده باشه باسمشم پیر بابا هس
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گلم من کار ندارم اما شوهر سابقم و خانوادش رفتن دنبال دعا و طلسم همشون یا مردن یا زمین گیر شدن یا دیو ...
خدایی یکم تعریف کن؟؟؟
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )