2777
2789
عنوان

توروخدابیاین شوهرم گفت ازتومیگذرم ازمامانم نمیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 166 پست
بقران ازروزی که فهمید شوهرش مریضه فقط خودشوزد به گریه که این بمیره من بایدباشمازندگی کنم

شما بهش بگو فلانی جون چطور دلتون میاد هنوز همسرتون زندست راجع به مرگش صحبت میکنید!

والا با این خانواده پدرشوهرت دووم نمیارهجای امید به بهبودیش فکر بعد مرگشین😔هیچی نگو صبر کن ، فکر فر ...

بقران اینقدایناروگفتم دیوانه شدم میدونی الان اومدتواتاق چی گفت اخه؟ گفت پودرموبرداری؟ گفتم نه براکی؟ به شوهرم گفت باباتوببریم حموم این میفته میمیره تمیزباشه گفتم الان فقط فکرت اینه؟ مگه قراره فردابیفته بمیره؟ بعدشروع کردگریه کردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شوهرت تو فشار هست درک کن الان ناراحته از طرفی باباش سرطان داره از طرفی مامانش هی بهش فشار وارد ...

اخه نمیدونی که مامانش میگه من کلاتنها نمیتونم زندگی کنم میگه من روزم میترسم تنهازندگی کنم چه برسه شب

بقران اینقدایناروگفتم دیوانه شدم میدونی الان اومدتواتاق چی گفت اخه؟ گفت پودرموبرداری؟ گفتم نه براکی؟ ...

خوب جوابشو دادی

مادرشوهرت سمه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
🫢😅واای نگو اسی رو دق نده

امان از این مادر شوهرای هفت خط... میفهمن پسرشون طاقت گریشون نداره با گریه میخوان حرفشون به کرسی بشونن و موفقم میشن... اسی بیچاره میتونه چکار کنه؟ وقتی شوهره ایقد پشت مادرشه؟ یا قهر کنه بره خونه ی پدرش که با این شوهری که من دیدم دنبالش نمیره اسی باید دست از پا دراز تر برگرده یا هم قبول کنه مادرشوهر بیاد کنارش... یا هم طلاق که امیدوارم کار به اونجا نکشه 

به مادرشوهرت بگو تو که سنی نداری. 60 سال که سنی نیست. 

به مادرشوهرت همیشه بگو شما خیلی جوانی. 

به مادرشوهرت بگو  گوگوش 74 سالشه. 😂 داره میخونه.. 

واقعا خجالت داره مادرشوهرت میگه  که میترسم. 

اخه دکترپدرشوهرمو جواب کرده بخداازاول مادرشوهرم ذره ای دلش براشوهرش نسوخت الان مطمئنم که پدرشوهرم خد ...

الان شوهرت حرفاي تورو نيمفهمه..اون داغه الان..

به شوهرت هيچي نگو أصلا..

با پنبه سر ببر !

مادرشوهرت هرچي ميگه..بگو مامان آزين فكرا نكن

خودتو خار نكن

بشين خونت خانميت رو كن

شوهرم ميگفت نكنه توام مثل مامانم بشي

من مريض شم فكر خودت باشي همش😅

💕

سنی نداره که. عجب.... تو فامیل داریم. حاج خانم74 ساله تنها زندگی می‌کنه. خدا حفظش کنه. تو همسایه ها ...

بابا هم ازفامیلای مادرشوهرم مسن تر وباکلی مریضی تنها زندگی میکنن ولی مادرشوهرمن فقط ادا اطفاره فقط میخاد خودشوبچطبونه به ما

واا بحقققق چیزای ندیده و نشنیده ،شما طرف فقط گفته سرطان داره ،کردینش توی گور حلواشم خوردین دعواشم کردین حالا میخای زری خونه بابات؟؟؟؟شما بزارین تکلیف اون بدبخت مشخص بشه بعد از کجا میونید امر اون از شما درازتر نباشه