2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4896 بازدید | 838 پست
مرض داری👶🏻تو شورتت مگس داری

اونم دارم یکیش تویی😐

بعدشم (شلوارت) درسته

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شناسنامه چه ربطی داره به این که شما دوتا کاربر یکی نیستین؟😃الان قائمشهری؟من اتفاقا با شما یه خیا ...

اره قائم شهرم 

آدرس منزلت رو بده بیام یه دیدار داشته باشیم 😙

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

افسانه اپن اسکرین شاتی که تاپیک قبلیت که ترکید رو میزاری ببینم همونکه گفتی تاپیکاتون عین همه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

اره قائم شهرم آدرس منزلت رو بده بیام یه دیدار داشته باشیم 😙

شما آدرس بده من بیام

ماشین دارم زود میام فدات شم🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
دیدی اینجا چقدر دوست داره دیگ؟؟ نزدیک 20 تا دوست هستن اخه چجوری این دروغ گفته!!! راست میگیا صبح تاپ ...

این دلیل نمیشه عزیزم من خودم یه ساعت بعد زایمان اومدم نینی سایت همون روز تاپیک زدم😐 من داشتم درد زایمان میکشیدم تو نینی سایت بودم البته که زایمان طبیعی بودم

شما آدرس بده من بیامماشین دارم زود میام فدات شم🤣

اسکرین شات بزار دیگه من تاپیکی که ترکیدو ندیدم

شما آدرس بده من بیامماشین دارم زود میام فدات شم🤣

چرا من بدم ؟ شما مگه نمیگی ویلا داری فلان پولداری ؟ 

ما هم ماشین داریم اتفاقا 

آدرس بده ما بیایم 

مگه نگفتی نمیترسم میدم ؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
اسکرین شات بزار دیگه من تاپیکی که ترکیدو ندیدم

عزیزم ازصفحه ی۴، ۵ فک کنم همین تاپیک اسکرین هست 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
اره من خیلی جاهارو دیگه اسکرین نگرفتم مثلا البالو مثل فزوعی تاپیک زندگی توخونهذی مادرشوهرزده بعدگفته ...

یعنی همه این تاپیکا دروغه؟؟؟ 😂 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

بهش بگو آدرس بده تا به همتون ثابت کنم

ول کن بابا اه چه رو اعصابی هرباربا یه کاربریت میای ملت احمق نیستن بابا، من با چه حقی به ایشون بگم ادرس بده به شما؟

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔