2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4566 بازدید | 832 پست
عبضی 😳👍🏻تو اینو خریدی که تا چهار سال واسش شلوار نگیری منکه میدونمای جونم خیلی چشاش ولی قشنگه

🤣🤣🤣🤣دهنت سرویس اره گزفتم تا هفت سالگیش بپوشه🤣 بذون شوخی بچم چون ماشاالله درشته سایز یکو دو تنش نمیشد سه گرفتم شلوارش گنده بود پیرهنش اندازه😐💔

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

این بچش خیلی ریده بود تا یه هفته اول گریه میکرد از بچش میگفت رو دستم میمونه🤣🤣👶🏻👶🏻

عزیزم 🤣نه بابا بچه خیلی تغییرمیکنن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣دهنت سرویس اره گزفتم تا هفت سالگیش بپوشه🤣 بذون شوخی بچم چون ماشاالله درشته سایز یکو دو تنش ...

ماشالله ماشالله بزنم به تخته معلومه باسن داره

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

من نمی‌دونم داستان چیه ولی مجازی اصلا اعتماد نکنید 

تو واقعیت میگیم همه راست میگن مگه اینکه خلافش ثابت بشه 

ولی مجازی کاملا برعکسه و با همه اینکار ها ایشون باز می‌تونه با ی اکانت دیگه بیاد و کلی دروغ بگه ماهم باور کنیم

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
فقط این میدونم کارش خیلی زشت بود همه رو باهم دشمن میکرد

🥲

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

ماشالله ماشالله بزنم به تخته معلومه باسن داره

یادم رفت یگم کراش نزنید رو بچم پسرم قصد ادامه تحصیل داره😔😆

عزیزم به مرور که بزرگترمیشه متوجه تغییرات میشین خدا براتون حفظش کنه ❤️

ممنون عزیز دلم🥰

یادم رفت یگم کراش نزنید رو بچم پسرم قصد ادامه تحصیل داره😔😆

🤣👶🏻🖕🏻دیر گفتی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

این بچش خیلی ریده بود تا یه هفته اول گریه میکرد از بچش میگفت رو دستم میمونه🤣🤣👶🏻👶🏻

یعنی خیلی زشت بود ارمان؟؟. 

بهتره از هم بابت این همه سو تفاهم هایی که شده و حرفایی که شده و موش بردهای بقیهکه باعث شده بحث یا دع ...

👏👏👏👏

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
یعنی خیلی زشت بود ارمان؟؟.

نه بابا شوخی میکنم یکم جو عوض بشه

بچه ها چه زود ساعت چهار شد😱😱

نه بابا شوخی میکنم یکم جو عوض بشه

مسخره😐اسم بابات اصغره 😐

مسخره😐اسم بابات اصغره 😐

مرض داری👶🏻تو شورتت مگس داری