2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4965 بازدید | 838 پست
خب چی تعریف کرد؟🤣🤣🤣الان رفته به همه خصوصی داده که گولشون بزنهاصلا از مدل تایپش دروغ واضحه

کدوم تاپیک دوستاش ازش دفاع کردن؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

نه با من دوست نیست،،،، تو چندتا تاپیک فقط صحبت کردیم و درخواست دوستی همو داریم،،،چون همو داشتیم فقط ...

آره میدونم بهش گفتم چرا باز بهار تگ کردی گف بابهاردوستم منو میشناسه وعکس بچمو براش فرستادم ،کلا شمارو به عنوان پوشش میاره وسط 🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون دیگه...دقیقاعکس پا و تو دستشویی انداختن ها،بچه پسر و چیزایی میده ربط ندارهبه نظرم فیکه

والا دیگ دارم مطمئن میشم

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

ینی چند تا کاربری داره!!!

بله چندتااااااااااااااااا

چون دست کاربری راز مامانی رو کردم برای همین از من کینه گرفته

رفته یار جمع کرده و اومده برام تاپیک زدن 

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
آره میدونم بهش گفتم چرا باز بهار تگ کردی گف بابهاردوستم منو میشناسه وعکس بچمو براش فرستادم ،کلا شمار ...

دقیقا کاری که آلبالو میکنه

چند روز پیش بهش یه چیزی گفتم  کاربر بهارو تگ کرد😐😐😐😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
آره میدونم بهش گفتم چرا باز بهار تگ کردی گف بابهاردوستم منو میشناسه وعکس بچمو براش فرستادم ،کلا شمار ...

دقیقا مثل راز مامانی که همش میگف اوپرا منو میشناسه 🤣🤣🤣🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
بله چندتاااااااااااااااااچون دست کاربری راز مامانی رو کردم برای همین از من کینه گرفتهرفته یار جمع کر ...

قضاوت نمیکنم هاااااا

ولی نکنه اون کاربر مامان سه قلو هم باشه ک کاربر خربوریدان دستشو رو کرد ک فیکه؟ 

کاربر مامان سه قلو ها عکس فیک از کمد لباس گذاشته بود بادته 

دقیقا کاری که آلبالو میکنهچند روز پیش بهش یه چیزی گفتم کاربر بهارو تگ کرد😐😐😐😐

اره دیدم 

کدوم تاپیک دوستاش ازش دفاع کردن؟

تاپیکی که برای زدن چند وقت پیش

خب چی تعریف کرد؟🤣🤣🤣الان رفته به همه خصوصی داده که گولشون بزنهاصلا از مدل تایپش دروغ واضحه

ببین من به ایشون و کاربر آبالو زرنگ که منو الکی تگ میکرد گند هاش در نیاد گفتم واس دروغ هات منو تگ نکن که شما اونجا بودی انگار باهاش دعوا کردی گفت با این کاربر مشکل داری،بهش گفتم اگه من با افسانه مشکل دارم به خودم ربط داره نه تو دیگه منو تگ نکن و دعوا الکی ننداز که دهنشو بست

من اسکرین هات ندیدم که تگ کرد جواب دادم

بعد که دیدم فهمیدم حق با شماست

بعد الان من هرچی گفتم جواب نداد

حتی الانم انلاینه میبینه جواب نمیده

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷