2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4189 بازدید | 731 پست
من یه عکسی از هیکلش دیدم که هنگ کردماخه زنی که یکماه زایمان کرده باشه شکمش اون شکلی نیستکاشکی تاپیک ...

نمیدونم چرا ترکید

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من یه عکسی از هیکلش دیدم که هنگ کردماخه زنی که یکماه زایمان کرده باشه شکمش اون شکلی نیستکاشکی تاپیک ...

انلاینارو چک کردم نی نی یار تعطیل نکرد چون اصلا انلاین نبود

همون موقع که تعطیل شد اینا تو تاپیک آن بودن و چقدرم عجیب که خود البالو خانوم زرنگ‌ هیچی نیومد بگه فقط رسید گزارش بزنه بالاخره سخته دیگه سوییچ کردن بین سه تا کاربری😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دنبال وام دیگه😃میخوایم کاری شروع کنیم نیاز به پول نقد داریم

فک کنم رسالت وام مبلغ بالا میده طبق معدل حسابات

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
انلاینارو چک کردم نی نی یار تعطیل نکرد چون اصلا انلاین نبودهمون موقع که تعطیل شد اینا تو تاپیک آن بو ...

اره خودم فهمیدم فیکه

دیگه چندین ساله تو سایتم از طرز چت کردن هم میفهمم کی راست میگه کی دروغ

خودش دست خودشو رو کرد

دلتنگ آواز قو🦢
انلاینارو چک کردم نی نی یار تعطیل نکرد چون اصلا انلاین نبودهمون موقع که تعطیل شد اینا تو تاپیک آن بو ...

بفرمایید عزیزم اینو ببین🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@فزوعیخوقاق۲    

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اره خودم فهمیدم فیکهدیگه چندین ساله تو سایتم از طرز چت کردن هم میفهمم کی راست میگه کی دروغخودش دست خ ...

اصلا کاملا تابلوئه

نمیدونم چطور طرفداری میکنن ازش

چرا تگ نمیشه؟

چرا تگ نمیشه؟

کدوم کاربریش؟😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

افسانه اون دو تا کاربر ک براشون تاپیک زدی و ترکید، یکی آلبالو بود 

اون یکی کی بود؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

کدوم کاربریش؟😂

همون اولی🤣🤣🤣همونی که باهاش تو تاپیک بود

افسانه اون دو تا کاربر ک براشون تاپیک زدی و ترکید، یکی آلبالو بود اون یکی کی بود؟

@فزووعےہخوقاق    

این عزیز دل بود🤣

@فزووعےہخوقاق این عزیز دل بود🤣

خاک تو سرش 

چجوری میخاد ب دوستاش جواب بده این همه دروغ گفته

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

خاک تو سرش چجوری میخاد ب دوستاش جواب بده این همه دروغ گفته

دقیقا

عکس پسریچه سه چهارماهه گذاشته میگه دخترمه یک ماهشه🤣🤣🤣🤣🤣

انگار مردم علف میخورن

فقط موندم اونایی که ازش طرفداری میکنن و بی دلیل میان به من فحش میدن😐😐😐😐😐😐😐

من دروغ گفتم ؟ باشه 

اگه دروغ گفتم خدا بزنه تو کمرم 

بعدش دوستام همه پشتم بودن جز ینفر

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨