2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 634 پست
اره چندبار دیدم گفتن شمافیکی وراز مامانیددرصورتی هیچ شباهتی بین شمانیست واینکه راز مامانی خودش رفته ...

آفرین🤣🤣🤣🤣

من برام اهمیتی نداشت که بخوام خودمو ثابت کنم

دیگه خیلی ها منو میشناسن بس که همه چیزمو اینجا گفتمو عکس گذاشتم از خودمو خانوادم

ولی اون چقدر بیکاره واقعا🤦🏽‍♀️

اصلا تعجب آوره

همین کاربر فزوعی چیه کاملا مشخصه اصلا بچه نداره 

من نمیدونم یه عده ابله فازشون چیه ازشون طرفداری میکنن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
میدونم چندتاروعم‌ خودم کشف کردم حالا عادت ندارم مچ کسی رو باز کنم فقط میخندم به عقلشون من کاربر قدی ...

اره میدونی تابخوای ثابت کنی حرفت روبقیه کاربرا بیشترفشارمیارن که چقدبیکاری وکارگاهی وبخون رد شو واینجارو چقد جدی گرفتی و...من دیدم علیه این کاربر تاپیک زده درصورتی خودشه ناراحت شدم 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه تنها خودشون بلکه طرفداراشونبرام تاپیک زدهرفته یار جمع کرده دقیقا آدم‌هایی عین خودشواون ابله ها وا ...

بابا اینا دیگه کی ن بخدا چقدز بیمار و بیکارن

من فقط میام اینحا به بقیه دلداری میدم و‌یا مثل این دوست عزیزمون که وام میخاد بگیره تحربیاتم رو میگم کمکی کرده باشم 

اونبارم ک تعلیق شدم دقیقا همین بساط بود چندنفری ریخته بودن سر یه مظلوم و هی بهش توعین میکردن میگفتن حقته شوهرت بهت خیانت کرد منم نتونستم سکوت کنم و از ادم بی دفاع خمایت کردم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اره میدونی تابخوای ثابت کنی حرفت روبقیه کاربرا بیشترفشارمیارن که چقدبیکاری وکارگاهی وبخون رد شو واین ...

درسته همینطورع 

دمت هم گرم سکوت نکردی کار شما درسته منم چون مشکلات زندگیم زیاده همین وام ودیعه ۱ نمونه ش که تو کامنتا کفتم دیگه مثل سابق خودم درگیر نمیکنم‌

❤️

درسته همینطورع دمت هم گرم سکوت نکردی کار شما درسته منم چون مشکلات زندگیم زیاده همین وام ودیعه ۱ نمون ...

من قبلابرا فیکا تاپیک میزدم الان دیگه حوصلم نمیکشه جواب بقیه کاربرا رو بدم 😂همه مشکلات داریم عزیزم انشاالله مشکلاتتون حل شه ❤️

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
من قبلابرا فیکا تاپیک میزدم الان دیگه حوصلم نمیکشه جواب بقیه کاربرا رو بدم 😂همه مشکلات داریم عزیزم ...

اره ولش کن چون بزنی تعلیق میشی منم برای همفکری از بچه ها میزدم

دقیقا هر قلبی یه دردی داره مرسی عشقم انشاله مشکلات همه حل بشه💋

چه جوری تو سیستم ثت کردبد کد رهگیری گرفتبد

رفتیم کافی نت مشخصات خونه مادربزذگم رو بعنوان موجر وارد کرد بعد مشهصات پدرشوهرم رو بعنوان مستاحر زد 

کد اومد برای هردوشون یه اجاره نامه‌کد رهگیری دار ثبت شد پرینت گرفت داد بهمون

یادم باشه بخ اسم کسی دیگه هم پس بگیرم.هزچند که ضامن نداریم

اره اینکارو‌ کن منتها هرکسی سند خونه ش نمیده من مادربزرگم واقعی بزرگی کرد چون مالیلت میاد برای موجر 

اما کلک خوبیه اگه صامن داشته باشی 

ببخشید ضامناشو از کجا میارید؟ما یه وام وذیعه خواستیم بگیزیم پدزمون ذراومد سر ضامن الانم که وامارو بس ...

من از اشنا ها هستن

باید مجموع حقوق هاشو از مبلغ قسط بیشتر باشه

باید پیدا کنید

اقا هستم . راننده پروفایلم
من یه عکسی از هیکلش دیدم که هنگ کردماخه زنی که یکماه زایمان کرده باشه شکمش اون شکلی نیستکاشکی تاپیک ...

اصلا چرا عکس شناسنامه نزاشت🤔

@فزووعےہخوقاق    

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️