2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4558 بازدید | 830 پست
چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه ...

کسی اینجا از کسی طرفداری نمیکنه

طرف حق هستن فقط

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شده😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

طرح حرکت بانک رفاهماهی 57.300.000 قسطشه 22 درصد 36 ماهه

اینو همسرم رفته پرس و جو کرده فکر کنم

بانک رفاه گفتین؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

و اینکه کاربر فروغ اوایل که اومد سایت تاپیک زد شوهرم خیانت کرده

دو بار تاپیک زد من بی شک میگم این حرفو

بعد تاپیکشو پاک کرد

کلا سناریو عوض شد رفت تو فاز زن باردار و این داستان ها