2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱سال و نیم دیگه

قشنگم تو رو خدا اینم بهم بگو ❤️❤️😭

رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول میشم؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

تعبیرش خیلی خیلی خوبه فراغت . آسایش . گشایش در کار و مشکل عزیزم گریه در خواب شادی در واقعیته حمام عا ...

میشه خواهش کنم جواب منم بدید 

من خواب دیدم شخصی که بهش علاقه مندم و تقریبا ۲ ماهه ازش بی خبرم بهم زنگ زده ، بین من و این آقا رابطه احساسی خاصی نبود ، یجورایی همکار بودیم ولی معلوم بود بهش بی میل نیست چندباری یه چیزایی گفت ولی ارتباطمون تموم شد 

خواب دیدم زنگ زد یه مقداری حرف زد یکم بعدش بهم پیام داد من بهش گفتم تو به من به چشم سرگرمی داری نگاه میکنی هروقت حوصلت سر میره بهم پیام میدی گفت (اسمم) اینجوری نگو  من فشار خیلی رومه ، من به تو به چشم سرگرمی نگاه نمیکنم و یه مقدار دلگیر شد از دستم منم گفتم ناراحت نشو منظورم این نبود 

تاحالا پیش نیومده بود انقدر خوابام واضح و با مفهوم باشه ، دقیقا دیشب تصمیم گرفتم قیدشو برای همیشه بزنم که این خوابو دیدم ، خوابم انقدر واقعی بود که صبح گوشیمو چک کردم که مطمعن بشم خواب بوده خیلییی دقیق حسش کردم 

احتمالش هست دوباره برگرده بهم پیام بده ؟

آدم خوبیه؟ میتونی از ویژگی هاش بگی به خدا دعات میکنم من خالم خیلی حسودی می‌کنه تروخدا اگه می‌دونی بگ ...

اره عزیزم ی پسر اروم بدون حاشیس خوشبخت میشی خالت هم کاری نمیکنه نترس بهت کلا اسیبط نمیرسونه و حس خودته ک فک کنی حسودیتو میکنه

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

تعبیرش بدنیست پدرت واسه چیزی ناشکری می کنه؟یاقدرچیزیوندونه؟

میشه خواهش کنم جواب منم بدید 

من خواب دیدم شخصی که بهش علاقه مندم و تقریبا ۲ ماهه ازش بی خبرم بهم زنگ زده ، بین من و این آقا رابطه احساسی خاصی نبود ، یجورایی همکار بودیم ولی معلوم بود بهش بی میل نیست چندباری یه چیزایی گفت ولی ارتباطمون تموم شد 

خواب دیدم زنگ زد یه مقداری حرف زد یکم بعدش بهم پیام داد من بهش گفتم تو به من به چشم سرگرمی داری نگاه میکنی هروقت حوصلت سر میره بهم پیام میدی گفت (اسمم) اینجوری نگو من فشار خیلی رومه ، من به تو به چشم سرگرمی نگاه نمیکنم و یه مقدار دلگیر شد از دستم منم گفتم ناراحت نشو منظورم این نبود 

تاحالا پیش نیومده بود انقدر خوابام واضح و با مفهوم باشه ، دقیقا دیشب تصمیم گرفتم قیدشو برای همیشه بزنم که این خوابو دیدم ، خوابم انقدر واقعی بود که صبح گوشیمو چک کردم که مطمعن بشم خواب بوده خیلییی دقیق حسش کردم 

احتمالش هست دوباره برگرده بهم پیام بده ؟

اره عزیزم ی پسر اروم بدون حاشیس خوشبخت میشی خالت هم کاری نمیکنه نترس بهت کلا اسیبط نمیرسونه و حس خود ...

گلم میشه جواب منم بدی قربونت 

پیام میده بهم دوباره ؟
دوماهه در ارتباط نیستیم دارم داغون میشم
رابطه احساسی خاصی هم بینمون نبود فقط میدونستم بهم بی میل نیست
یعنی دوباره میاد ؟ اون ناشناسه خودشه؟

گلم میشه جواب منم بدی قربونت پیام میده بهم دوباره ؟دوماهه در ارتباط نیستیم دارم داغون میشمرابطه احسا ...

بله عزیزم برمیگرده الانم پشیمونه اون ناشناس هم خودش اگه دوسشداری جواب ناشناس و نده و داره امتحانت میکنه تا دوماه دیگه کامل برمیگرده

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

بله عزیزم برمیگرده الانم پشیمونه اون ناشناس هم خودش اگه دوسشداری جواب ناشناس و نده و داره امتحانت می ...

میشه جواب منم بدین لطفا با علیرصا ازدواج میکنم؟

اون نقطه از زندگیم هستم که نمیدونم کجام چند چندم به همین راحتی ولی سخت
مگه بهتون الهام نمیشه ؟؟؟خیر ان شاءالله ازغم رهاشود راستی بهم بگید من چرا پریود نمیشم نکنه یائسه شدم ...

مکمل بخور ویتامین قرص آهن و غذای مقوی این بنده خدا الهام هم بهش بشه امورات خودش بهش الهام میشه نه مشکلات مردم

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
میشه خواهش کنم جواب منم بدید من خواب دیدم شخصی که بهش علاقه مندم و تقریبا ۲ ماهه ازش بی خبرم بهم زنگ ...

این خواب به ناخودآگاهت بر میگرده و تعبیر خاصی نداره

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖