2777
2789

الزمر

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ

ﺑﮕﻮ : ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ [ ﺑﺎ ﺍﺭﺗﻜﺎﺏ ﮔﻨﺎﻩ ] ﺑﺮ ﺧﻮﺩ ﺯﻳﺎﺩﻩ ﺭﻭﻱ ﻛﺮﺩﻳﺪ ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ ، ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﻫﻤﻪ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺁﻣﺮﺯﺩ ; ﺯﻳﺮﺍ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ ;(٥٣) 

الهی دورت بگردم حالم عوض شداصلا

خداروشکر عزیز دلم بهترم میشی دیگه فکر اینکه چیشد و نکن باهاش رفاقت کن که دیگه چیزی ام نشه اونوقت پادشاهی می‌کنی واقعا 

من یه دختر از نسل ۷۰ ام و آدم مقید به هذب نیستم 

اما اون بالایی داستانش فرق می‌کنه با همه چیز 

به قول گفتنی بهترین رفیقه منه پایه ثابت شریک غمه😍💪🏻

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الزمرقُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ ...

الهی دورش بگردم عزیزمو😍😍😍😍😍😍

الهی دورش بگردم عزیزمو😍😍😍😍😍😍

عجیبه این روش خدا با کسی که تازه خیلی دیگه از حد گذشته و در گناه اسراف کرده!!!!! این محبت نیست این عشق خدا به بندگان هست. ولی بندش خیلی وقتها از این عشق سوء استفاده میکنه و جسور میشه😒

انشءااله همیشه خوش باشی

از خدا می‌خوام حال دلت و خوب کنه امروز حسابی آغوش گرمش و حس کنی و از همیشه بهتر باشی عزیزدلم🫀🫀

میبخشه به شرط جبران

یعنی باید بری سمتش ، نماز اول وقت رو ترک نکن ، صدقه زیاد بده همیشه عادتت باشه هر چقدر که میتونی کمک کن ، ببین درست و غلط از نظر خدا یعنی چی همون راه رو برو ، به دستوراتش عمل کن ، فاز روشن فکری نگیری که شیطان در کمینه بدجور تا وسوسه ات کنه توجیهت کنه

همین که پشیمونی خدا بخشیدتت مرحله ی بعدی دست خودته

ب خودم:)))

در روایت امده هر کسی گناه های زیادی کرده که نمیدونه چجوری باید گناهانش  پاک بشه زیاد صلوات بفرسته جون صلوات گناهان را پاک میکنه

شما صلوات زیاد بفرست و ثوابش تقدیم حضرت فاطمه کنید تا خود حضرت ضامن شما بشه پیش خدا