2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 85908 بازدید | 11840 پست
سلام دخترا سال نو رو به همگی تبریک میگمامیدوارم سالی سرشار از اتفاقای خوب باشه براتون ...انشالله ام ...

سلام‌گلم

عید شمام‌مبارک

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک الهی سالی سرشار از شادی و موفقیت های پی در پی برای شما وخانواده باشه ...

ممنون عزیزم

آزی منم باهات موافقم ساحلمون خوشگله😍😍😍آزی اهداف سال پیش رو که نوشته بودم اون روز نگاه نیکردم یکی ...

پس شمام‌دیدیش؟

اره آبجیمون خوشگله🧿😘❤️

عیدی هات رو بده برات جمع کنم 😂😂😂😂😂محیا من توی سبد حصیری چند تایی تخم مرغ شانسی گذاشتم مامانم به ...

به به‌ عیدی...کیه ک بهش نچسبهههه😄

سلام عزیزای دلمسال نو مبارک باشه🎉🎉🎉🎉خوبین؟؟ گلای قشنگ خاله خوبن؟؟الهی که بهترینا براتون اتفاق بی ...

سلام‌خوشگل من، عید ت. هم‌مبارک

عیدی هات رو بده برات جمع کنم 😂😂😂😂😂محیا من توی سبد حصیری چند تایی تخم مرغ شانسی گذاشتم مامانم به ...

اگه دختر من اونجا بود یکی یکی تخم مرغ شانسیا رو باز میکرد، تا ب اونی ک‌مد نظرشه برسه‌هیچکسم‌واسش مهم‌نبود🤦‍♀️

سلام خواهر امیدوارم حالتون خوب باشه سال نوتون مبارکه 💖انشاءالله سالی پرازخیر وبرکت ،عشق ومحبت وآرام ...

سلام.گلم

سال نو‌شما هم مبارک

خریدات مبارک آزیفک نکنم ما هم جایی بریمآزی از شرکتتون عیدی گرفتی؟؟؟ اگه گرفتی بیار باهم نصفش کنیم 😋 ...

قربونت خوشگلم

اره‌گرفتم🥰ولی ن ب اندازه ی بچهای دیگه...اونا اندازه ی یه حقوق ماهیانشون‌عیدی گرفتن...انگاری ۲تا حقوق و یه عیدی دادن...

منم ک ب اندازه چند ماهی ک‌بودم‌بهم‌دادن، بعلاوه ۲ حقوق

چشم‌نصف نصف خواخرم

تو فقط لب تر کن❤️🫂

دخترا، خداروشکر عمل مادربزرگم‌افتاد واسه ۱۵ فروردین...

یکارایی روش انجام‌دادن، ک حالش بهتر شد خداروشکر...مام بعد از مرخص شدنش عصری همه خونش بودیم. قربونش برم‌با اون‌حالش دور هممون‌میچرخید🥺❤️🫂

انشالله خدا همه پدر بزرگ و مادر بزرگا رو واسه هممون‌حفظ کنه...

دخترا، خداروشکر عمل مادربزرگم‌افتاد واسه ۱۵ فروردین...یکارایی روش انجام‌دادن، ک حالش بهتر شد خداروشک ...

سلام آزی جان خداروشکر 

ک حالش خوبه 

ای جانم چقد خوش گذشته بهتون ❤️❤️

خونه مامان بزرگ عشق عشق

سلام آزی جان خداروشکر ک حالش خوبه ای جانم چقد خوش گذشته بهتون ❤️❤️خونه مامان بزرگ عشق عشق

فدات خوشگلم، محیا خیلی خستمه😄

این‌چنروز خیلی بدو بدو‌کردم واسه‌کارای خونه،ک برسونم‌خودمو🥴

امشبم‌ک‌گفتم‌هیچ جا‌نمیرم...الان‌م‌تو خونم‌نشستم مث ملکه ها، دستور میدم

اینو بیارین،اونو بیارین😂

دخترا، خداروشکر عمل مادربزرگم‌افتاد واسه ۱۵ فروردین...یکارایی روش انجام‌دادن، ک حالش بهتر شد خداروشک ...

خداروشکر❤️❤️

الهیی که همیشه سایشون باشه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
بیشتر ببینید
فدات خوشگلم، محیا خیلی خستمه😄این‌چنروز خیلی بدو بدو‌کردم واسه‌کارای خونه،ک برسونم‌خودمو🥴امشبم‌ک‌گف ...

مثل نه تو خود ملکه ای دلبر شیرینم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
بیشتر ببینید