2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3688 بازدید | 621 پست
آخه ایران نگرفته بعد دیپلم دانشگاه خارج از کشور پذیرش کرده خودشو با آزمون ورودی بعد الان یادم نمیاد ...

خب‌پس،حق با شماست ک‌ندی دستش دندونتو😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساحلی، من خودم‌عمه نداشتم واسه همین‌هیچ درکی از عمه داشتن ندارم.ولی اینکه عمه ام‌،خیلی حس نابیه...بچ ...

پس تو این مرحله رو بردی خداروشکررررر 😂

ایووووول 

عالیهههههه 

مگه میشه تورو دوسنداشت اصلا و ابدا امکان پذیر نیست حق دارن یه عمه دوسداشتنی و با انرژی 🧿💕💘

من هم عمه دارم هم خاله هر دو رو دوسدارم خیلی 

با عمه هام راحت ترم  و دوستانه تر یعنی ازم ناراحت هم بشن معذوریت ندارم اما خاله هامو همیشه یه هاله احترام کنار اون دوسداشتنه هست 

بستگی به رفتار و برداشت شخصیه که ازمون به خاطر دارن 

انشالله منم روزی برسه بیام اینجا بگم که این مرحله رو حریفم 😉😂😍

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خب‌پس،حق با شماست ک‌ندی دستش دندونتو😂

😍😁😍😁🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳بسیاااااار ممنونم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خانوما میگم شما کتاب یا پادکستی راجب فوت و فن بیشتر زن بودن و زنانگی نمی‌شناسین؟ من یه پیج از اینستا ...

ساحل جان استاد علی مقدم یه  دوره داره به اسم مهر بانو که کلی مطلب عالی داره  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سارا جان پسرم دو سال و ۴ ماهشه بنظرت چ نوع بازی هایی باهاش داشته باشم از الان نوع تربیتی رو شروع کنم ...

کاملا درکت میکنم محیا که چقدر می تونه سخت باشه ولی این دوران هم به یه چشم به هم زدن میگذره و روزی میرسه که دلتنگ این روزا میشی 😍😍

محیا من دوران سعی کردم حساسیت هام رو تا می تونم کاملا پایین بیارم تا دخترم بتونه دنیای اطرافش رو بدون ترس کشف کنه 

ولی نکته های تربیتی رو به صورت داستان بهش یاد میدادم و معمولا آدم مثبته داستان رو خودش می کردم و ...

بازی هایی که توی اون دوران با دخترم می کردم بیشتر برای تقویت هوشش و معمولا من درآوردی و کم هزینه بود
مثلا ماکارونی سایز (1/2 ) -( 1/4) -( 2/7) رو جلوش میزاشتم و سه مدل آبکش هم که سوراخ ریز ، متوسط ، بزرگ داشت هم جلوش بود باید خودش تشخیص میداد که کدوم ماکارونی مناسب کدوم سوراخه آبکش هست

یا چشم هاش رو با چشمبند می بستم خوراکی بهش میدادم باید با حس لامسه . بویایی یا چشایش حدس میزد چی هست؟؟؟ اگه درست می گفت جایزه میدادم

یا مثلا یه داستان رو تا نصفش تعریف می کردم و ازش می خواستم بقیش رو اون برام بگه این برای تقویت تخیلاتش فوق العادست ...

یا با خمیر بازی شنی کلی اشکال با قالب های متفاوت باهم درست می کردیم

چه مطالب خوبی گذاشتی ممنون فقط یه سوال شما تو تلگرام کانال یا گروهی نمی شناسی واسه شکر گزاری؟ و همچن ...

سلام خیلی خوش اومدین 😍

من توی دوره هاشون ثبت نام کردم  و فایل هاشون رو گوش میدم که رایگان نبودن

ولی بیشتر پادکست هم گوش میدم

ولی دوستمون ساحل جون اون روز معرفی کردن بهتره از ایشون راهنمایی بگیری 🌹🌹🌹🌹

آخی خوشگلم😍😍😍بچه ها همینجوری شرن هلن یدونه دوست داره دختر همسایمونه دوسالشه میاد با هلن بازی میکن ...

ای جااااااااان 😍😍😍😍😍

کاملا تونستم تصورش کنم زهرا 😉

سلام واهلا وسهلا خانم خانما شلونچ حبیبتی،خوش برگشتی .من میگم دوروزه هی این تاپیک وساحل وبچه ها میان ...

سلام عمری کل حیاتی

شیوا خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم اومدی 😙😙😙😙😙😙😙

چطوری عزیز دلم؟ چه خبرا؟؟؟

سلام‌صبحتون بخیر وشادیامروز شهر ما مدارس تعطیلن...و‌میتونم‌حسابی استراحت‌کنم...

آزگل تعطیل میشه مجازی نمی خونن؟؟؟

امروز با اوضاع قطع و وصلی نت واقعا کلافه شدیم بعدش هم برقا رفت نورعلی نور شد نتونستیم گوشی موبایل رو شارژ کنیم وسط کلاس تعطیل کردیم 😕

یس واسه ما دیروز نیم ساعت رفت آب یهو آب برگشت برقا یکساعت رفت

ساحل شب ها اوضاع خیابون ها توی قطعی برق افتضاح میشه توی تاریکی توی چهارراه ها چراغ راهنما کار نمیکنه مثل شهر برره میشه😉😉 مغز راننده ها به مشکل برمی خوره هر کی از هر جا دلش می خواد میره 😆اون روز ما دوساعت سر یه چهارراه گیر کرده بودیم

سلام خیلی خوش اومدین 😍من توی دوره هاشون ثبت نام کردم و فایل هاشون رو گوش میدم که رایگان نبودنولی ب ...

سلام مرسی 😍

نمی دونید چقدر خوشحالم این تاپیک رو پیدا کردم

و کنار دوستای خوبی مثل شما هستم 

از دیروز شروع کردم تغییرات مثبت 

چند صفحه کتاب خوندم 

امروز هم اتاق رو مرتب کردم 

الان هم اومدم نکاتی که تو تاپیک گفتیم رو یادداشت کنم و هر روز انجامش بدم 

بله ساحل خانم لطف کردن بهم پیشنهاد دادن پادکست مدیتیشن گوش بدم 

لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید ❤🍀

بچه ها صبح پسرم رفته بود تو اتاق منم داشتم با مامانم تلفنی حرف میزدم فقط صداش اومد مامان دستم بچه ها ...

محیا میدونم اون لحظه چی کشیدی عزیز دلم😙😙😙😙

خدا رو شکر به خیر گذشته