2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 252 پست
آره والا تازه آبجی نداشت‌ش هم میکشه 😂😂ولی میگه تو نه 😐ساحل من خودم همیشه بهشون یاد دادم که باباشو ...

🤣😂🤣😂🤣عزیزدلممممممم 

بچه ها ماشاالله شیرینن آدم کیف می‌کنه میخونه❤️🍓❤️🍓🥰🧿

نه فاطمه جان دور از جون 

پسر بچه ها یه افکار بخصوص دارن دوسدارن الگو برداری کنن شبیه باباها یا بقیه آقایون غیرت نشون بدن یا روی خوش نشون ندن که بگن از منم حساب ببرین 😄💪🏻من دیگه مردی شدم 

هزار ماشاالله بهش 

تو بهترین کارو میکنی بخدا

بزار بزرگتر شه بیاد بگه زن می‌خوام 

توام جبران میکنی👽

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خودمم خیلی به رنگ انگشتی فک کردم ولی کثیف کاری شازده کوچولو خیلیه همین الان تموم دیوارا اتاقش با مدا ...

همون رنگای مداد رنگی با یه پارچه و سشوار دیدم که تمیز میشن مجازی راجب پاک شدنشون از مجازی یه چیزایی هست 😉😂😂😂ای بابا 

اره حموم ،حیاط روی سرامیک راحت رنگ انگشتی پاک میشه 😍😍بسلامتی و دل خوش خونه جدید رفتین واسش بخر مطمئنم دوسداره 🤩🤩هرروز نقاشی می‌کشه واست 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ساحل زیر رو ب صورت پودر بخریم ؟دو رنگ داره سیاه یا سبز

نفهمیدم چی نوشتی محیا

😂😂اره راست‌میگی...یبار تو ‌نقاشی ک‌از‌من‌کشید، لباسمو دُکُلته‌کشیده بود،بخدا قسم...بعد شوهرم‌دید،گ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای به حال امین باید گریست 

اون لحظه مونده این حرفارو از کجا آورده 

خدا حفظش کنه امروز حسابی روحیه داد به جمع

عملی آزی مثلا غذای مورد علاقش رو بپزی یه مدل چراغ سبزه 😉

😂😂😂😂😂

آخه تو جقدر خوبی و دلت صافه ساحلی خوش قلب من 😍😍😍😍😍😍😍

قربونت برم 💘🫶🏻🍓عشق منی 

ای جاااااااااان 😍😍😍😍😍😍 آفرین خانوم قرتی جانآزی رفتم چند سال پیش دخترم دو سه سالش بود همچین نق ...

ای خدااااا 🥺♥️🥺♥️🥺💖🍓💖🍓💖🍓شیرین عسل 🧿

میگم زنیان و زیره رو پودری بخرم بعد زیره مث اینکه هم سبز رنگ داره هم سیاه کدومش بهتره

زنیان و سیاهدانه 

نه آسیاب شده نخر 

حالت دونه ای داره اونو بخر 

زنیان سبزه سیاهدونه سیاهه مجازی عکسش هست 

میگم زنیان و زیره رو پودری بخرم بعد زیره مث اینکه هم سبز رنگ داره هم سیاه کدومش بهتره

زیره هم اگه کسی توصیه کرده بخری 

اینم اره سبز رو بخر 

دونه ایه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای به حال امین باید گریست اون لحظه مونده این حرفارو از کجا آورده خدا حفظش ک ...

😂😂😂بخدااا

همش‌‌میگه‌جای اینکارا دو رکعت‌نماز یاد این‌بچه بده😅😅😅

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
همون رنگای مداد رنگی با یه پارچه و سشوار دیدم که تمیز میشن مجازی راجب پاک شدنشون از مجازی یه چیزایی ...

برا مداد رنگیا فعلا تحریمش کردم تراششو جمع کردم گفتم کثیف کاریاتو پاک کن بعد بت میدم😅

یه حوله نم دار برمیداره یه دقیقه واس خودش پاک میکنه بعد اخم میکنه که زحمت کشیدم خسته شدم میره دنبال شیطنتاش 

حالا خودم گوگل ببینم پاکشون کنم 

برا مداد رنگیا فعلا تحریمش کردم تراششو جمع کردم گفتم کثیف کاریاتو پاک کن بعد بت میدم😅یه حوله نم دار ...

آخی الهی شیرین عسلم 🧿💖اخمشو🥺♥️

زنیان و سیاهدانه نه آسیاب شده نخر حالت دونه ای داره اونو بخر زنیان سبزه سیاهدونه سیاهه مجازی عکسش هس ...

من فک کردم زیره اس بجا سیاهدانه😁😁😁

ممنونم ساحل 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود